Gün Haber

Antalya ulusal tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak

ANTALYA Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD), Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK) iş birliği ile Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'nı düzenliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya ulusal tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak
Haberler / Antalya
10 Ekim 2023 Salı 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ATİK'te 19 - 29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek turnuvada, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek 18 yaş ve üzeri lisans sahibi profesyonel sporcular yarışacak. Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın bu yıl beşincisinin gerçekleşeceğini ifade eden ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, tenis turnuvasının Cumhuriyetimizin 100. yılında ulusal boyuta taşındığını söyledi. Akıncı, “Bu yıl 'ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası' ismi ile gerçekleştirilecek turnuvanın Türkiye Tenis Federasyonu takvimine alınması sağlanarak T400 puanlı sisteme geçirilmiştir" dedi. 

ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası'nın her yıl 400'den fazla tenis sporcusunun katılımı ile gerçekleştirildiğini ve Antalya'da görkemli karşılaşmalara sahne olduğunu belirten Akıncı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Tenis turnuvasının bu yıl ulusal olması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından gelecek spor severleri kentimizde ağırlayacağız. Spor, Cumhuriyetimizin kuruluşundan beri gençlerimizin ve halkın yararına, Mustafa Kemal Atatürk'ün geliştirilmesini öngördüğü ve bunun için ciddi çalışmalar yürüttüğü bir alandır. Bu vesile ile ANSİAD olarak Antalya'nın spor şehri olmasına katkı koyarak şehrimize değer katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Turnuvaya son kayıt tarihinin 16 Ekim Pazartesi günü olduğunun altını çizen Akıncı, ANSİAD - ATİK 5. Cumhuriyet Ulusal Tenis Turnuvası'na katılmak isteyen tüm sporcuların Türkiye Tenis Federasyonu'nun sitesinden başvurabileceklerinin bilgisini verdi. 

ANTALYA SANAYICI VE IS INSANLARI DERNEGI (ANSIAD), ANTALYA TENIS IHTISAS VE SPOR KULUBU (ATIK) IS BIRLIGI ILE CUMHURIYETIMIZIN 100. YILI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA 'ANSIAD - ATIK 5. CUMHURIYET ULUSAL TENIS TURNUVASI'NI DUZENLIYOR.  (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber