Gün Haber

Eski Antalya Milletvekili Subaşı, İYİ Parti üyeliğinden istifa etti

Son dakika haberi... İYİ Parti'nin bir önceki dönem Antalya milletvekili Hasan Subaşı partisinden istifa etti. Subaşı, istifasının gerekçesini açıklamadı.
ABONE OL
Abone Ol
Eski Antalya Milletvekili Subaşı, İYİ Parti üyeliğinden istifa etti
Haberler / Antalya
9 Ekim 2023 Pazartesi 16:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti'nin bir önceki dönem Antalya milletvekili Hasan Subaşı partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Subaşı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İYİ Parti üyeliğimden istifa etmiş bulunuyorum. Bir dönem önemli bir misyon üstlenmiş olan ve bu uğurda birlikte yol yürüdüğümüz, özveriyle hizmet veren arkadaşlarıma şükranlarımı sunar kamuoyunun bilgisine arz ederim” dedi.

İYİ Parti’nin 27. Dönem milletvekili olan Hasan Subaşı, 14 Mayıs’ta yapılan parlamento seçiminde adaylar arasında adaylık başvurusunda bulunmamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 akdeniz
 10 Ekim 2023 Salı 21:14
Bunların ne katkısı oldu 5 sene vekillik yaptılar ve gittiler.Parti aynı oyu aldı,peki o zaman bunlara ne gerek var.
 Turgay ALP Turizm Köşe Yazarı
 10 Ekim 2023 Salı 10:15
Siyasi ve özel hayatınızda örnek,dürüst, demokrat,laik ülkesi için Atatürk ilkelerinden asla vaz geçmeyen bir birey ve siyasetçi oldunuz.Sizin davranışınız diğer Ülkenin bu şartlarında menfaatleri için düzene uyan Milletvekillerine örnek ve ders oldunuz.
 taş
 9 Ekim 2023 Pazartesi 18:44
İyi Parti yanlış üzerine yanlış yapıyor.Partinin daha ilk seçime girdiğinde bu eski tüfekleri ne diye aday yaptılar anlayan var mı.Parti gençleşecek ve merkez sağa doğru gitmesi gerekirken eski tüfekler ve Yavuz Ağıralioğlu gibi düşünenlerin yüzünden İyi Parti yüzde 15 oyunu yüzde 10 lara düşürdüğü gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminin kayıp edilmesine sebep olmuştur.Bu saatden sonra nasıl toparlanacaklar bilinmez.Ancak bu yaşı kadrolardan kurtulması iyi yönde olur.Ayrıca parti merkez sağa doğru yolculuğuna devam ederse yine yüzde 20 ler konuşulmaya devam eder.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber