Gün Haber

Antalya rakı ve votka fabrikası satışına açıklama

ANTALYA Alkollü İçki Üretim San. ve Tic. A.Ş.'nin Güçbirliği Holding'e ait hisselerinin, şirket ortaklarından İsmail Karaman ve Tanzer Şahinyılmaz'a satıldığı ve fabrikanın tümden satışı gibi bir durum olmadığı açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya rakı ve votka fabrikası satışına açıklama
Haberler / Antalya
19 Nisan 2014 Cumartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ile 132 işadamının ortaklığında 1998 yılında kurulan Antalya Güçbirliği Holding A.Ş. bünyesinde, 2009'da kurulan Antalya Alkollü İçecek Üretim San. ve Tic. A.Ş.'nin satışına ilişkin bir açıklama yapıldı.
 
 Antalya Organize Sanayi Bölgesi 2'nci etapta farklı markalar ve tatlarda rakı ve votka üretiminin yapıldığı Antalya Alkollü İçecek firması yönetim kurulunun açıklamasında, şirketin büyük hissedarı Güçbirliği Holding'in dışında 44 ortağı daha bulunduğu ve satışın sadece Güçbirliği Holding'e ait miktarı açıklanmayan hisselerden oluştuğu ifade edildi.
 
 Fabrikanın tamamının satışı gibi bir durum olmadığı belirtilen açıklamada, şirketin büyük ortağı Güçbirliği Holding'e ait hisselerin İsmail Karaman ve Tanzer Şahinyılmaz tarafından satın alındığı, satışın yapılmasına 1 yıl önce karar verildiği ve geçen haftaki genel kurulda da üyelerin onayının alındığı kaydedildi.
 
 Antalya Alkollü İçecek Üretim San. ve Tic. A.Ş., Antalya OSB 2'nci etapta 62 bin 200 metrekarelik alanda toplam 18 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Fabrikada, yaş ve kuru üzümden yılda 3 milyon litre suma alkolü, 5 milyon litre rakı, 3 milyon litre de votka üretim kapasitesi bulunuyor.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber