Gün Haber

Antalya iş dünyasının büyük kaybı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski Meclis ve Yönetim Kurulu BaşkanıTunay Altınpınar bu sabah hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya iş dünyasının büyük kaybı
Haberler / Antalya
14 Ağustos 2023 Pazartesi 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

1943 Antalya doğumlu olan Altınpınar, Korkuteli İlçesi’nde sabah yürüyüşü sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Evli ve iki çocuk babası Altınpınar, İstanbul İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi Dış Ticaret ve Turizm mezunuydu.

Altınpınar Boya A.Ş. Yönetim Kurulu BaşkanıTunay Altınpınar’ın ölüm haberi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, duygularını şöyle paylaştı:

“Baba dostumuz, mesleğimizin duayeni, Odamızın eski Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı, benim çok sevgili ağabeyim değerli iş insanı Tunay Altınpınar’ı bu sabah kaybettik. Acımız çok büyük. Merhuma Allah’tan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum.”

Tunay Altınpınar'ın cenazesi, 15 Ağustos Salı günü Muratpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Andızlı Mezarlığı'nda defnedilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber