Gün Haber

Antalya'da skandal! Yurtta cinsel istismar iddiasına suç duyurusu

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca, Antalya’nın Alanya ilçesinde, özel yurtta 5 çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da skandal! Yurtta cinsel istismar iddiasına suç duyurusu
Haberler / Antalya
20 Kasım 2023 Pazartesi 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bakanlık, Antalya'nın Alanya ilçesindeki erkek öğrenci yurdunda eğitmenin 5 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Bakanlık avukatlarımız tarafından olayla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Yargılama sürecine müdahil olarak, suçluların en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız. Mağdur çocuklara ve ailelerine yönelik başta psikososyal destek olmak üzere hizmet modeli çalışmamız devam etmektedir" denildi.

ANKARA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 21 Kasım 2023 Salı 05:19
Daha neler.Keşke böyle iddialar olmasa,bizlerde okumasak.İnsanın psikolojisi bozuluyor.Umarız yargılama sonucu böyle bir şey olmadığı ortaya çıkar.Aksine iddialar doğru çıkarsa en ağır cezayı almasını kamuoyu bekler. Dikkat ederseniz ülke genelinde böyle yurtlardan buna benzer iddialar oluyor.Bazıları da mahkumiyet olarak sonuçlanıyor.O nedenle bu tip yurtlarda bir sorun olduğu,bir aksaklık olduğu ortada,neden önlemi alınamaz veya denetimleri daha farklı bir şekilde olamaz mı????? 1950 den bu tarafa 73 yıl boyunca çokça 'Hükümetler' geldi gitti ama şu yurt meselesini çözemediler.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber