Gün Haber

Öğretmenler, 'Koruya-Bilsen' adlı sanat atölyesinde buluştu

TURMEPA ve TUI Care Foundation iş birliğiyle maviye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla geçen yıl hayata geçirilen 'TUI Junior Academy Türkiye Projesi'nde öğretmen buluşmaları gerçekleştirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Öğretmenler, 'Koruya-Bilsen' adlı sanat atölyesinde buluştu
Haberler / Antalya
20 Kasım 2023 Pazartesi 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TURMEPA'nın, TUI Care Foundation iş birliğiyle maviye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla geçen yıl hayata geçirdiği 'TUI Juniour Academy Türkiye' projesinde ilk yıl eğitimleri başarıyla tamamlandı. Muğla, Antalya, İzmir ve Aydın'da 4.520 öğrenci ve 536 öğretmene ulaşıldı. Proje kazanımlarını paylaşmak, denizlerin ve deniz turizminin önemini vurgulamak adına Antalya'da ortaokul branş öğretmenleri ile bir araya gelinerek 'Koruya-Bilsen' başlıklı öğretmen atölyesi gerçekleştirildi. Etkinliğe Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zeynep Şeran, TURMEPA Genel Müdür Yardımcısı Mine Göknar ve 60 öğretmen katıldı.

'DENİZLERİ KORUMAK NEFESİMİZİ, YARINIMIZI KORUMAK DEMEK'

TURMEPA Genel Müdür Yardımcısı Mine Göknar, “Denize, maviye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiğimiz 'TUI Junior Academy Türkiye' projesinin birinci yılını başarıyla tamamladık. Eğitimlerle öğrencilerin denizlerin önemi, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, sürdürülebilir turizm, iklim değişikliği, plastik kirliliği, sıfır atık gibi konularda bilgiler edinerek farkındalıklarının artmasını hedefliyoruz. Eğitim ve atölye çalışmalarının yanı sıra öğrendiklerini pekiştirmeleri için kültür gezileri ve kıyı temizleme etkinlikleri düzenliyoruz" dedi. Göknar, projeyle çocukların denizi ve çevreyi, doğal ve kültürel mirası koruyacak bireyler olmasının amaçlandığına dikkat çekerek, "Çünkü denizleri korumak nefesimizi, yarınımızı korumak demek" diye konuştu. 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zeynep Şeran da, yapılan atölye çalışmasının öğretmenlerdeki farkındalığı artırarak aynı zamanda motivasyon destekli bir çalışma olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. 'Sıfır Atık' projesinin tüm ülkede yaygınlaştırılması için atılan her adım çok değerli olduğunu belirten Şeran, emeği geçen herkese teşekkür etti.

TURMEPA VE TUI CARE FOUNDATION IS BIRLIGIYLE MAVIYE DUYARLI NESILLER YETISTIRMEK AMACIYLA GECEN YIL HAYATA GECIRILEN 'TUI JUNIOR ACADEMY TURKIYE PROJESI'NDE OGRETMEN BULUSMALARI GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber