Gün Haber

Sinan Oğan, Antalya programını iptal etti

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yarınki Antalya programını iptal etti. Twitter hesabından açıklama yapan Oğan, "Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Sinan Oğan, Antalya programını iptal etti
Haberler / Antalya
11 Mayıs 2023 Perşembe 16:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, yarınki Antalya programını iptal etti.  Oğan'ın bu akşam İstanbul'da bir TV programına katılacağı, yarın ise Ankara'da seçime yönelik çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi. Sinan Oğan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda da "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul'dayım. Yarın Ankara'da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ: ÇEKİLME İDDİALARI YALANDAN İBARET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddialarına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Özdağ, "Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan, Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın" ifadelerini kullandı.

ATA ITTIFAKI CUMHURBASKANI ADAYI SINAN OGAN, TWITTER'DAN ACIKLAMA YAPTI  FOTO-ANKARA-DHA

ZAFER PARTISI GENEL BASKANI UMIT OZDAG, SOSYAL MEDYADAN YAPTIGI PAYLASIMDA, SINAN OGAN'IN ADAYLIKTAN CEKILDIGINE DAIR IDDIALARI YALANLADI. FOTO-ANKARA-DHA

ANKARA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Zeynep
 12 Mayıs 2023 Cuma 23:15
taş adlı yorumcuya yanıt olarak; Nasıl bir mantık halindesinizdir ki ya iktidara ya da muhalefetin birine çalışacaksınız! Seçmen olarak böyle bir göreviniz mi var. Kendi adayınızı seçmeyecekseniz bence siz sandığa gitmeyin. Çünkü seçim; ADAYLARI SEÇMEK İÇİN YAPILIR, ADAYLARI EKARTE ETMEK için değil!
 taş
 11 Mayıs 2023 Perşembe 19:40
Sinan OĞAN hem iktidardan şikayet ediyor,hem de muhalefet adayının kazanması için çalışmıyor.Aday olarak alaçağı % 2' lik oyla macera peşinde.Sırf MHP'min başına geçme amacı nedeniyle tanınmak için bu adaylığı sürdürüyor.Yoksa toplumda karşılığı yok.Aday olsa ne yazar olmasa ne yazar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber