Gün Haber

Antalya'da otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 yaralı

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 40 metre uçurumdan yuvarlanan otomobildeki Ahmet Oral ve eşi Ayşe Oral yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da otomobil uçurumdan yuvarlandı: 2 yaralı
Haberler / Antalya
10 Ekim 2024 Perşembe 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Gazipaşa merkeze yaklaşık 40 kilometre mesafede bulunan Sugözü Mahallesi Çomruk mevkiinde meydana geldi. Belbaşı Yaylası'ndan Gazipaşa merkeze seyir halinde olan Ahmet Oral idaresindeki 07 UAC 85 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 40 metre uçurumdan yuvarlanıp, ters durdu. Otomobil sürücüsü Ahmet Oral ve yanında yolcu olarak bulunan eşi Ayşe Oral hafif şekilde yaralandığı kaza bölgesine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı çifte olay yerinde müdahale etti. Yaralılar daha sonra Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber