Gün Haber

"Adlıhan kardeşime misafir olmak benim için bir gurur"

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'ye TESK Genel Başkan Vekili olarak seçilmesi dolayısıyla tebrik ziyaretinde bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Haberler / Antalya
9 Ekim 2024 Çarşamba 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ve heyetini Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar merkez ve ilçelerde bulunan toplam 75 esnaf oda başkanlarıyla birlikte ağırladı. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ziyaret esnasında Kredi Garanti Fonu Başkanı Erdoğan Özegen, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Güngör, oda ve borsa meclis başkanları eşlik etti.

Adlıhan Dere, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaretinden dolayı Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti. Dere, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Türkiye genelinde gittiği şehirler arasında esnaf ve sanatkarlar odalar birliği olarak ilk kez Antalya'da bizi ziyaret etmesinden dolayı da başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizim de gıpta ettiğimiz, çok sevip değer verdiğimiz bir başkanımız. Hem esnaf ve sanatkarlarımız, hem de tüccar ve sanayiciler adına dünyanın ve Türkiye'nin her yerinde gece gündüz koşturuyor. Esnaftan ve tüccardan aldığını yine onlar için şehrine hizmet olarak döndüren çok değerli genel başkanımız" dedi.

Perakende yasası gibi talepleri olduğunu aktaran Adlıhan Dere, "Her önüne gelen işyeri açmasın. Antalya farklı olmalı, esnaf sayısı nüfus sayısı gerek mesafe ve imar planlarındaki uygulamalar gibi faktörler düzenlenerek burada herkesin para kazanacağı, pastadan pay alacağı bir sistemin kurulması lazım. Bugün yine ulaşım esnafımızla ilgili bir toplantımız vardı. Şehrimize gelen turistlerimizi havalimanından alıp otellere biz taşıyoruz. Bu hususta da yetkisiz ve belgesiz korsan taşımacılıkla mücadele ediyoruz. Hepsini burada tartışıyoruz, konuşup çözüm önerileri arıyoruz" şeklinde devam etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise şöyle konuştu:

"Bugün Türkiye'de birçok iş adamına baktığımız zaman hepsinin kökeni esnaflıktan gelir. Biz de öyleyiz bir bakkal torunu olarak buradayız. TESK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, Ziraat Odaları Birliği hepsiyle beraber hareket ediyoruz. Türkiye hepimizden üstte biz kendi meselelerimizi bir kenara bırakır birlikte ülkemiz için çalışırız. Antalya Türkiye'nin yüz akı olan bir şehir. Antalya bizim için ülkemiz için çok önemli. Burada Adlıhan kardeşime arkadaşlarımla birlikte misafir olmak benim için bir gurur" dedi

AESOB Başkanı Dere, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Hisarcıklıoğlu da Başkan Dere'ye 'Cihan Harbinde Türkler' isimli kitap hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber