Gün Haber

Antalya'da karda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

ALANYA'nın Gökbel Yaylası'nda yoğun kar nedeniyle araçlarıyla yolda kalan vatandaşlar ekipler tarafından kurtarıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da karda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Haberler / Antalya
29 Ocak 2024 Pazartesi 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya'nın Gökbel Yaylası'nda hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle bölgede birçok vatandaş araçlarının içinde mahsur kaldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, jandarma ile koordineli bir şekilde yolda kalan araçları iş makinesi yardımıyla güvenli bölgeye çekti. Gece geç saatlere kadar devam çalışmalar neticesinde 15 araç ve içinde mahsur kalan 20 kişi kurtarıldı. Bölgede zor anlar yaşayan vatandaşlar, kendilerine desteğe gelen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti. 

BUZLANAN YOLA TUZLAMA

Diğer yandan, hafta sonu etkili olan kar yağışı sonrası Alanya Taşatan grup yolu, Hacıbeleni ve Erikçiler yolunun bazı bölümlerinde don sonrası buzlanma meydana geldi. Trafik akışının durduğu bölgeye kısa sürede intikal eden ekipler, buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

ALANYA'NIN GOKBEL YAYLASI'NDA YOGUN KAR NEDENIYLE ARACLARIYLA YOLDA KALAN VATANDASLAR ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI EKIPLERI TARAFINDAN KURTARILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber