Gün Haber

Bugüne kadar yapmamanız ayıp sayın başkan

Kemer Belediye Başkanı ve CHP başkan adayı Necati Topaloğlu, seçim turlarına çalışanlarla başladı. Arslanbucak hizmet alanında görevli personeli ziyaret eden Başkan Topaloğlu, belediye personeline yemekhane sözü verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Bugüne kadar yapmamanız ayıp sayın başkan
Haberler / Antalya
29 Ocak 2024 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet alanında çalışan personelle bir araya geldi. Çalışanlarla çay içip sohbet eden Başkan Topaloğlu, hizmet alanında yapımı planlanan yemekhane hakkında bilgiler verdi. 

Başkan Topaloğlu, şunları söyledi;

“Havalar çok soğudu. Bizim için sizlerin sağlığı çok daha önemli. Lütfen her biriniz kendinize dikkat edin. Hizmet alanımıza modern bir yemekhane yapmak için kolları sıvadık. Şu anda projesi hazırlanıyor. Beş yıldızlı bir otelin restoranı gibi bir yemekhane planladık. Bu sayede çalışanlarımızın öğle yemeği sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Yemekhanemizi kısa sürede tamamlayarak hizmetinize sunmayı hedefliyoruz.”

Fen İşleri Müdürlüğü ve diğer birimlerde görevli stajyerlerle de sohbet eden Başkan Topaloğlu, “Sanat okulunda öğrenim gören öğrencilerimiz Belediyemizde stajlarını yapıyorlar. Mesleklerini edinmelerinde ustaları da ellerinden gelen desteği veriyor. Tüm çalışanlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber