Gün Haber

Antalya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

ANTALYA'da Jandarma ekipleri, Demre ilçesinde ihbar üzerine farklı adreslere düzenlediği operasyonlarda esrar, eroin, uyuşturucu hap ile tarihi sikkeler ele geçirdi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alınırken, 2 tabanca, pompalı tüfeğe de el kondu, bir kişi aranıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Haberler / Antalya
23 Haziran 2023 Cuma 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Demre Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Demre'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve uyuşturucu madde kullandıklarının tespit edilmesi üzerine düzenlenen baskınlarda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve otomobillerinde yapılan aramalarda 100 gram metamfetamin, 60 gram esrar, 569 adet captagon hap, 75 gram eroin, 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 500 kullanımlık bonzai uyuşturucu maddesi, 2 adet tabanca ve 1 adet pompalı av tüfeği, 104 adet tabanca fişeği, 1 adet bıçak ve 24 adet sikke ele geçirildi.

Bir şüpheli ise aranırken, gözaltına alınan 6 şüpheli ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

ANTALYA,(DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber