Gün Haber

Antalya'da gitar festivali 12 yaşında

Antalya Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği’nin düzenlediği ‘12. Uluslararası Gitar Festivali’ 21 Eylül Perşembe başlıyor. 3 gün boyunca devam edecek festivalin açılış konserinde klasik gitarın önemli isimlerinden Ahmet Kanneci sahnede olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da gitar festivali 12 yaşında
Haberler / Antalya
19 Eylül 2023 Salı 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni virtüözleri, gitarda yeni yaklaşımları Antalyalı sanatseverlerle buluşturan Uluslararası Antalya Gitar Festivali, 12’nci yaşını, 3 günlük festivalle kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen festival, 21-23 Eylül tarihleri arasında Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Aynı zamanda festivalin sanat danışmanı olan klasik gitarın önemli isimlerinden Ahmet Kanneci konseriyle başlayacak festivalde ikinci gün Senio Alirio Diaz ve Salvatore Daniele Pidon festival sahnesini paylaşacak. Festivalin üçüncü günü ise blues, klasik ve pop vokali Tunç Ataç ve Melis Ataç, Fatma Parlakol, Özcan Dal ve İlke Türkdoğan müzikseverlerle olacak. Konserler, saat 20.00’de başlayacak. 

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Uluslararası Antalya Gitar Festivali’ni 12’nci yılına ulaştırmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Festivalin kentin merakla beklenen etkinlikleri arasında yer aldığını ve bir marka haline geldiğini belirten Başkan Uysal, “Ahmet Kanneci’nin sanat danışmanlığında böyle bir festivali düzenliyor olmak Antalya’mızın kültür ve sanat dünyası içinde çok değerli. Kültür ve sanat etkinlikleri, bir şehir için temel altyapı hizmetlerinden farksızdır, vazgeçilmezdir, gereklidir” diye konuştu.  

MURATPASA BELEDIYESI VE ODTU ANTALYA MEZUNLAR DERNEGI'NIN DUZENLEDIGI 12. ULUSLARARASI GITAR FESTIVALI, 21 EYLUL PERSEMBE BASLIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 BÜNYAMİN
 19 Eylül 2023 Salı 14:02
SON ZAMANLARDA BELEDİYE BAŞKANLARI HİZMETTEN DAHA ÇOK ŞU EKONOMİK SIKINITDA SANATÇILARA HARÇADIKLARI PARALAR ÇOK GEREKLİ DEĞİL FESTİVAL ADI ALTINDA ÇOK PARA HARÇANIYOR BÜYÜKŞEHİR VE YEREL BELEDİYELER ABARTMIŞ DURUMDA .
 taş
 19 Eylül 2023 Salı 13:53
Bravo başkana,başkan artık siyaseti bırakıp böyle sanat olaylarına yönelmesi lazım.Zaten 10 senedir Belediye Başkanlığı yaptı,geriden gelenlere yol açmalı.Siyaseti düşünüyorsa Büyükşehir adayı olsun,onun için uğraşsın,aday olursa devam etsin,yok aday olamazsa Muratpaşa'ya devam olmaz.Belediye Başkanlıklarında süre olmalı ve 10 sene iyi bir süre.CHP Tüzüğüne bu süreler konmalıdır.Milletvekilleri de öyle 2 dönem yeterlidir.Giden kazık çakıyor,4 dönem 5 dönem insan utanır ya.KILIÇDAROĞLU son bir bu partiye iyilik yapsın,getirsin Genel Başkanlık dahil 10 yıllık süre,şu anki vekillerden de 10 yılını dolduranlar bir daha aday olamasınlar.Değişim işte böyle olur.Yoksa CHP'nin siyasi kaşarları çıkmış değişim diyorlar,iyi işte önce kendilerinden başlamaları lazım.
 Selim AKTAN
 19 Eylül 2023 Salı 13:12
Maşallah !!Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezindeki etkinlik fiyatları tam halkın cebine göre .O fiyatlarla halk nasıl gidecek giden ekonomisi iyi olan kesim. Tebrikler.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber