Gün Haber

Antalya'da Cumhur İttifakı'nı şoke eden istifa...

Cumhur İttifakı’nın ortağı Büyük Birlik Partisi’nin Kumluca İlçe Başkanı Uğur Ay, Antalya'dan sorumlu genel merkez yöneticisini suçlayarak görevinden istifa etti.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da Cumhur İttifakı'nı şoke eden istifa...
Haberler / Antalya
24 Nisan 2023 Pazartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

28. dönem milletvekilliği için başvuruda bulunan, listede 2. sıradayken evrak eksikliği nedeniyle adaylığı uygun görülmeyen Uğur Ay’ın, Antalya listesinden birinci sırayı adayı gösterilen BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır ile ters düştüğü öğrenildi.

Bir açıklamayla ilçe başkanlığı görevini bırakan Uğur Ay, Alanyalı olan Antalya'dan sorumlu BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ı isim vermeden eleştiri yağmuruna tuttu.

Uğur Ay, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi TBMM'deki odasında ziyaret etmiş ve Kumluca'nın sebze ve meyvelerinden oluşan bir kasa dolusu ürünü hediye etmişti.

“FİKİR VE GÖRÜŞ AYRILIKLARIMIZ”

Uğur Ay’ın istifası ile ilgili açıklaması şöyle:

“Beraber yol yürümekten her daim onur duyduğum fedakar dava arkadaşlarım;

23.04.2023 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Kumluca İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Ancak hiç bir siyasi çabamız emrolunduğu gibi dosdoğru olma hakikatimizin önüne geçmedi ve de geçmeyecek.  

Gelmiş olduğumuz son noktada; bölgemizden sorumlu genel merkez yöneticimiz ile aramızda ki fikir ve görüş ayrılıklarımız, emeklerimize gösterilen saygısızlık, Kumlucalı hemşehrilerimize gösterilen ahde vefasızlığa sessiz kalmayarak, görmüş olduğum lüzumsuzluk üzere  Kumluca ilçe başkanlığı vazifemden tabanın sesini en değerli güç bilen,egolarından ve komplekslerinden arınmış, Kumluca’nın ve Kumlucalı’nın değerini bilecek bir genel merkez yöneticisi vazifelendirilene kadar İstifa ediyorum.

Şehid Muhsin başkanımızın yolunu terk etmemizi, davamızı satmamızı bekleyenlere inat, liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde, Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici beyin emrindeyiz."

Gün Haber, Uğur Ay'ın ismini vermeden eleştiri yağmuruna tuttuğu genel merkez yöneticisinin BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır olduğunu ortaya çıkardı.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber