Gün Haber

Muratpaşa’da er meydanı

Antalya Muratpaşa’da er meydanı yeniden kuruluyor. 5. Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri, 30 Nisan Pazar günü 54 başpehlivanın katılımıyla gerçekleştirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Muratpaşa’da er meydanı
Haberler / Antalya
23 Nisan 2023 Pazar 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl 5’incisi düzenleyeceği yağlı pehlivan güreşleri, 30 Nisan Pazar günü Konuksever Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Aralarında Orhan Okulu, İsmail Balaban, Ali Gürbüz’ün bulunduğu 54 başpehlivanın kispet giyeceği er meydanında devam eden hazırlıkları Belediye Başkanı Ümit Uysal, yerinde inceledi.

6 bin kişilik portatif tribünlerin yerleştirildiği er meydanında bir yandan çayırın bakımı da devam ediyor. Başkan Uysal, Antalya’nın kent merkezindeki tek yağlı güreş sahası olan Konuksever’de yeniden pehlivanları ağırlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Uysal, “5’incisini düzenleyeceğimiz Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne komşularımız, güreş severler, Antalya’mızın ilçelerinden, komşu illerimizden herkes davetlidir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 23 Nisan 2023 Pazar 16:16
Bu Belediyeler amatör spora yatırım yapsalar daha iyi değil mi.Profesyonel yağlı güreşçilere bu kadar para harcamanın kamuya bir faydası var mı.Muratpaşa Belediyesi bir ara bu yağlı güreş işlerinden sanki vaz geçmiş gibiydi,anlaşılan tekrar başlamış.Konyaaltı'nın hentbol takımı olduğu gibi,oysa buraya giden paralar gençlere yönelik sahalar yapılsa ve onların sporla ilgilenmesinde kullanılsa daha iyi değil mi.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber