Gün Haber

Antalya'da 3,5 ton sahte zeytinyağı ele geçirildi

ANTALYA'nın Kepez ilçesinde yurtdışından getirdikleri pamuk ve soya yağlarının içerisine aroma ve renklendirici endüstriyel boya karıştırarak sahte zeytinyağı üretip piyasaya süren 6 kişi gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da 3,5 ton sahte zeytinyağı ele geçirildi
Haberler / Antalya
27 Ocak 2024 Cumartesi 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Kepez ilçesinde 6 şüpheli şahsın, gümrük işlemine tabi tutmaksızın yurtdışından getirmiş oldukları pamuk ve soya yağlarını ikametlerinin deposunda sakladıkları, bu yağların içerisine aroma ve renklendirici endüstriyel boya karıştırarak sahte zeytin yağı üreterek piyasaya sürdüğü ihbarı üzerine harekete geçti.

Şüphelilere ait ikametlerde yapılan adli aramada, 3,5 ton sahte zeytinyağı, 80 litre pamuk yağı ve 1500 plastik bidon ele geçirildi. 6 şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili adli işlemler başlatıldı.

Antalya il Jandarma Komutanlığı'nca vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara verilmeden devam edileceği belirtildi.

ANTALYA'NIN KEPEZ ILCESINDE YURTDISINDAN GETIRDIKLERI PAMUK VE SOYA YAGLARININ ICERISINE AROMA VE RENKLENDIRICI ENDUSTRIYEL BOYA KARISTIRARAK SAHTE ZEYTINYAGI URETIP PIYASAYA SUREN 6 KISI GOZALTINA ALINDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber