Gün Haber

Resmi duyuru yapıldı, Böcek yeniden aday

CHP, Antalya Büyükşehir’e yeniden Muhittin Böcek’i aday çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
Resmi duyuru yapıldı, Böcek yeniden aday
Haberler / Antalya
26 Ocak 2024 Cuma 22:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muhittin Böcek ismi önce MYK’den geçti, sonra Parti Meclisi’ne geldi. Muhittin Böcek'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının PM’den 30 hayır oyuna karşı 32 evet oyuyla geçtiği öğrenildi.

Böcek’in isminin PM’de oylanmasının ardından kamuoyuna duyurulacağı öğrenilirken CHP Antalya İl Başkanlığı Ankara’dan önce ilk resmi duyuruyu yaptı. İl başkanlığı Böcek’in yarın (cumartesi) saat 14.30’da Antalya Havalimanı’nda karşılanacağını ve il binasını ziyaret edeceğini duyurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Tayfun Şanlı
 27 Ocak 2024 Cumartesi 13:42
CHP Antalya B.B. Başkanlığını kaybetti. Siyasi intihar bu olsa gerek.
 akdeniz
 27 Ocak 2024 Cumartesi 10:05
CHP galiba işin farkında değil.Özgür Özel anlaşılan ayağı yere basmayan halde.Muhittin Böcek'le Büyükşehiri almak çok zor.Hakan Tütüncü en çok oyu alabilecek bir aday,arkasında Cumhur ittifakı var ve bu nedenle seçimi kazanmaya en yakın aday.Muhittin Böcek'in arkasında İyi Parti yok,birde DEM Büyükşehir adayı çıkarırsa,ayrıca CHP tabanında da Muhittin Böcek'e karşı bir soğukluk var.2019 dan beri CHP örgütleriyle mesafeli,seçildiği günden beri eski kadrolarla çalıştı.Şimdi bunun faturasını sandıkta ödetirler. Şimdiden Hakan Tütüncü'ye hayırlı olsun dese daha iyi olur.Hangi akıl ve mantalite Muhittin Böcek'i aday yaptı anlaşılır gibi değil.Antalya şimdiden el değiştirmeye hazır olsun.Kısacası kilit parti DEM seçmenleri.Böcek'i ya kazandırırlar yada emekliye sevk ederler.
 chpli
 27 Ocak 2024 Cumartesi 00:14
hakan beye hayırlı olsun
 taş
 27 Ocak 2024 Cumartesi 00:09
Sadece Parti meclisinin yarısından 2 fazla oyla Belediye Başkanlığı adaylığı geçtiği anlaşılıyor. Ne yazık ki halka rağmen CHP Böcek'i aday yapabilir ama sonuçta oyu Antalya'da yaşayanlar verecek.CHP tabanıyla zaten sorunlu,birde DEM Antalya'da aday çıkarırsa Muhittin Böcek'e geçmiş olsun.Geçen sefer Böcek'e oy verenlerden azınmayacak kadar sokakta şimdi oy vermeyecekler var.
 how many
 26 Ocak 2024 Cuma 23:39
yine para kazandı. antalya kaybetti

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber