Gün Haber

SGK çalışanları iş bıraktı

ANTALYA'da Büro Memur Sen'e bağlı SGK çalışanları, özlük haklarının iyileştirilmesi için 1 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
SGK çalışanları iş bıraktı
Haberler / Antalya
17 Mart 2023 Cuma 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da SGK il binası önünde bir araya gelen çalışanlar, EYT, 3600 ek gösterge, prim yapılandırma gibi yeni konularla iş yükünün daha da arttığını, buna karşın eksik personelle 7/24 çalıştıklarını ve saatlik net 23 TL mesai ücreti aldıklarını belirterek, 1 günlük iş bıraktı. Eyleme mecbur kaldıklarını belirten Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, "En son EYT, 3600 ek gösterge, prim yapılandırma gibi yeni konularla iş yükü daha da arttı. Buna rağmen eksik personelle 7/24 çalışmamıza rağmen saatlik net 23 TL mesai ücreti alıyoruz. Şimdiye kadar bizim için atılan somut bir adım görmedik. Bizim için de bir torba yasa çıkarmalarını istiyoruz. Bunun için içinde taleplerimizin olduğu bir torbayı kendilerine gönderiyoruz" dedi.

ANTALYA'DA BURO MEMUR SEN'E BAGLI SGK CALISANLARI, OZLUK HAKLARININ IYILESTIRILMESI ICIN 1 GUNLUK IS BIRAKMA EYLEMI YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber