Gün Haber

Ankara'da Mercedes-Benz Servis Noktası

Ankara'da Hasmer Otomotiv, Mercedes-Benz araç sahiplerinin güvenle başvurabileceği bir yetkili servis olarak öne çıkıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Ankara'da Mercedes-Benz Servis Noktası
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
8 Mayıs 2024 Çarşamba 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burada sunulan uzman servis hizmeti, Mercedes-Benz'in kamyon, hafif ticari ve binek araç sahiplerine, tam anlamıyla güvenli ve sağlıklı bir şekilde araçlarını kullanma olanağı sağlıyor.

Hasmer Otomotiv, yalnızca orijinal yedek parçalar ve Mercedes-Benz'in dünya çapında kabul görmüş servis standartları ile araç bakım ve onarım hizmetlerini sunar.

Mercedes benz kamyon uzun ömürlü yapıları, güvenilir performansları ve geniş servis ağı ile her türlü ticari ihtiyaçta güçlü bir çözüm sunar.

Hasmer Otomotiv Farkı

Hasmer Otomotiv bu araçların uzun süreli ve verimli kullanılabilmesi için kapsamlı bir bakım ve onarım hizmeti sağlar.

Hasmer Otomotiv'in Ankara Mercedes servisi özellikle kamyon sahipleri için güvenilir ve profesyonel bir çözüm noktasıdır.

Orijinal yedek parça, nitelikli personel ve etkili hizmet anlayışı ile Hasmer Otomotiv araçların sorunsuz çalışmasını sağlayarak işlerin aksamasını önler ve müşterilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılar.

Mercedes-Benz Actros ile Tanışın

Actros, aerodinamik tasarımı ve yenilikçi teknolojik özellikleri ile dikkat çeker. Mercedes-Benz, bu modelde yakıt tüketimini en aza indirmek ve sürüş güvenliğini artırmak için çeşitli geliştirmeler yapmıştır.

Örneğin, MirrorCam sistemi, geleneksel dikiz aynalarının yerini alarak, sürüş güvenliğini ve aerodinamik verimliliği artırır. Ayrıca, Predictive Powertrain Control (PPC) gibi sistemler sayesinde, araç önündeki yolu analiz ederek yakıt tasarrufu sağlanır.

Mercedes-Benz Actros, yüksek teknoloji donanımları, üstün güvenlik özellikleri, ekonomik motor seçenekleri ve konforlu sürüş deneyimi ile ağır ticari taşıtlar arasında güçlü bir konumda yer almaktadır. Uzun yolların vazgeçilmezi olan bu araç, zorlu koşullarda bile taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber