Gün Haber

Geri Dönüşümde Gebze Hurdacı Zirve Yapıyor!

Gebze hurdacı sektörde lider konumda devam ediyor. Sanayinin kalbi olan Gebze gerek üretim, gerekse lojistik anlamda lider konumda olmaya devam ederken, geri dönüşümün de kalbi olarak atıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Geri Dönüşümde Gebze Hurdacı Zirve Yapıyor!
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
4 Mayıs 2024 Cumartesi 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Doğaya verdiği katkının geri dönüşümde önemli bir yer edinirken, ekonomik anlamda da ülkeye fazlaca katkısının olduğu gözden kaçmıyor.

Gebze hurdacı, sanayi bölgesi olmasından dolayı fabrikalar, lojistik depolar, limanlar gibi pek çok sanayileşmiş alanlardan hurda alırken aynı zaman da Gebze’de yaşamın genişlemesinden dolayı yapılan inşaatlardan da hurda alımı sağlar. Bunun dışında küçük işletmeler de Gebze bölgesinde hurda sektöründe katkısı vardır.

Hurdanın Kalbi Gebze’de Atıyor!

Gebze hurdacı, sıklıkla aldığı hurdalar ise hurda demir, hurda bakır, hurda alüminyum, hurda plastik gibi ilerlemektedir. Gebze hurda fiyatları ise günlük olarak değişmekte olup, anlık fiyat bilgisi almanız doğru olacaktır. Gebze hurdacı sadece Gebze bölgesine değil, pek çok ilden de hurda alımı sağlar. Nakliye, yükleme gibi ekstra maliyetleri çıkarması durumunda yüksek miktarlı yani tonajlı ürünlerde her daim sizlerle çalışmaya devam eder.

Ekonomi genel olarak Gebze bölgesinde işlediği ve tüm ürünlerin Gebze’den Türkiye geneline dağıtımının yapıldığı düşünülür ise hurda konusunda da geniş bir yelpazeye hitap ettiği görülebilir. Geri dönüşüm fabrikaları da Gebze’de bulunmakta olup, diğer illerden de toplanan hurdalar bu bölgeye gelerek satışları yapılır. Ekonomiye can veren ve geri dönüşüm konusunda uzmanlaşmış olan hurdacılar, her ürün için ayrı fiyatlandırmalar verir. Bunun için değerinde hurda alımı yaparak sizlerin de kazanç sağlamasını sağlar. Kullanıma imkan kalmamış sizlerin gözünde çöp niteliği taşıyan her şey hurda niteliği taşır ve satışa uygundur. Bunun için Gebze hurdacıyı arayarak güncel fiyatları alabilirsiniz.

Geri Dönüştürülebilir Ürünler Hakkında Bilgi

Karşımıza her alanda çıkan demirler hurdacılık sektörünün vazgeçilmezleri arasındadır. Neredeyse tüm yapılarda, inşaat ve otomotiv sektöründe başı çeken demirler en yaygın olan geri dönüştürülebilir metallerdendir. Buna benzer kablolar, bakırlar, alüminyumlar, krom ve paslanmazlar ve aklınıza gelebilecek tüm eşyalar yeniden geri kazanılabiliyor. Ayrıca bu iş süreci malın sahibine kazanç olarak geri döndüğü gibi hurdacıya da kazanç sağlamaktadır. İş istihdamı sağladığı gibi temizlik ve çevreye olan katkısı da çok önemlidir. Gebze hurdacı firmamız tüm bu süreçlerin bir parçasıdır. Örneğin; demir yapılarla inşa edilmiş bir kapalı Pazar alanının sökümünde ortaya çıkan çatı malzemeleri ve demirler yeniden başka bir alana kapalı Pazar kurulması için geri dönüştürülerek yeniden elde edilmesi yer altı kaynağının çıkarılmasına göre daha ekonomik bir süreç olacaktır. Geri dönüşüm aslında bir ekonomik çözüm olarak da avantaj sağlamaktadır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber