Gün Haber

Altın Künye

Künyeler en çok bebeklere doğum hediyesi takılan takı çeşididir.
ABONE OL
Abone Ol
Altın Künye
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Nisan 2021 Çarşamba 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üzerlerinde isim yazanlar olduğu gibi değişik semboller ile tasarlanan altın künye modelleri de mevcuttur. Kadınlar da son dönemlerde künye takmayı sıkça tercih etmeye başlamıştır. Altın künyeler çeşitlilik açısından oldukça fazladır.

Her yaş grubuna göre altın künye bulmak mümkündür. Kuyumcuların vitrininde eksik olmayan künyeler, kadınların kollarını süslemeye devam etmektedir. Özel günlerde hediye olarak alınan künyeler, günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda künyeler ağırlıklarına göre iyi bir yatırım aracı olarak kullanılabilmektedir.

Altın Künye Modelleri

Künye modellerinin en bilineni zincir üzerine isim yazılan şeklidir. Ancak gelişen ve ilerleyen moda anlayışı standart künye kullanımı da değiştirmiştir. Farklı model ve çeşitler türeyen künyelerde son dönemde sembollü olanlar moda olmuştur. Künyeler, ham altından işlenerek üretilmektedir.

Yeni doğan bebeklere hediye edilmek üzere nazar boncuklu modeller vardır. Ayrıca kadınlar kendi baş harfleri ya da çocuklarının baş harfleri ile süslenen künyeleri takmaktadır. Sade ve gösterişli modellerin olduğu altın künye kataloğu için https://www.emajewellery.com.tr/bileklik sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber