Gün Haber

Saç Dökülmesine Karşı Serum

Saç dökülmesi, kadınlarda ve erkeklerde sıklıkla karşılaşılan bir sorundur. Özel şampuan ve serumlar ile saç dökülmesini azaltarak saçların seyrekleşmesinin önüne geçebilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Saç Dökülmesine Karşı Serum
Haberler / GÜN'ün ürünü
16 Nisan 2021 Cuma 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saç dökülmesine karşı serum kullananların, saçlarının çoğaldığı kanıtlanmıştır. Ayrıca serumların içerisindeki özel karışımların saç dökülmesini minimuma indirdiği gözlemlenmiştir. Saç serumları duş sonrası ıslak ya da nemli saça uygulanarak kullanılmaktadır.

Serumların içeriğinde saçın güçlenmesi için özel formüller bulunur. Saçı besleyen serumlar sayesinde saç dökülmeleri rahatlıkla engellenir. Saç tipine uygun serum kullanıldığı takdirde, saçların uzaması da kolaylaşır. Tam bir verim alabilmek için şampuan, saç bakım kremi ve saç maskesi gibi diğer ürünler ile kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca saç bakım serumlarının kokuları tüm gün saçta durarak hoş bir etki bırakır.

Doğal Saç Uzatmak İçin Bitkisel Serum

Saç dökülmesi, seyrekleşmeye neden olur. Bu seyrekleşme kadınlar ve erkekler için estetik açıdan hoş olmayan bir görüntüye sebep olur. Gür ve ahenkli saçlar için bitkisel ürünler kullanılması gerekmektedir. Bu ürünlerin başında özel formüllü bitkisel serum gelir. Bitkisel serumlara olan ilginin günümüz koşullarında etkili bir şekilde artış gösterdiğini ifade etmek mümkündür.

Bitkisel serumların en önemli özelliği saçı besleyerek uzatmasıdır. Bu sayede kellik gibi durumlar yaşanmamaktadır. Mevsim geçişleri, stres, yeme alışkanlıkları gibi birçok durumun saç uzamasını engellediği bilinmektedir. Bu gibi durumlarda saça dışarıdan bir uygulama sağlanır. Serumlar en uygun uygulama olacaktır. Şayet saç uzatmayı istiyorsanız bitkisel serumlar her zaman profesyonel sonuçları da ortaya çıkarmaktadır. Ancak bitkisel serumlarla birlikte saç bakımınızı da düzenli aralıklarla yapmanız şarttır.

Saç Dökülmesine Karşı Serum ile Saç Bakımı

Saçların beslenmesi, parlak görünmesi ve güzel kokması için duş sonrası bakım yapılması gerekir. Bu bakımların özel serumlar ile sağlanması son derece önemlidir. Doğal içerikli ürünler sayesinde saçlar beslenir ve hızlı bir şekilde uzar.

Yazın kuruyan saçlar için kullanılan serumlar saçlara parlaklık kazandırır. Saç için en güzel etkiyi veren madde keratindir. Keratin, saçın beslenmesini, pigmentini ve uzamasını sağlayan bir maddedir. Keratin içerikli saç dökülmesine karşı serum, saça en iyi etkiyi gösterecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber