Gün Haber

Alkolü fazla kaçıran kadın sokak ortasında sızıp kaldı

Konya'da bir barda alkol aldıktan sonra evine yürüyerek gitmek isteyen ve adının Serpil olduğu belirtilen bir kadın alkolü fazla kaçırınca yol ortasında sızıp kaldı. Genç kadını yol ortasında belediye temizlik görevlileri buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Alkolü fazla kaçıran kadın sokak ortasında sızıp kaldı
Haberler / Türkiye
3 Mart 2012 Cumartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, 03.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Aziziye Caddesi Aziziye Camii önünde meydana geldi. Adının Serpil olduğu belirtilen kadın bir barda alkol aldıktan sonra evine yürüyerek gitmek için yola çıktı. Genç kadın bir süre sonra alkolün etkisiyle yol ortasına sızdı. Bu sırada caddeyi temizleyen Karatay Belediyesi temizliklik görevlileri yol ortasında yatan kadını gördü. Kadının yolda hareketsiz yattığını gören görevliler, polise haber verdi. Sevk edilen ekipler kadının aşırı alkollü olduğunu belirleyerek durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi kadını kolundan tutarak kaldırmaya çalıştı. Ancak 3.20 promil alkollü olduğu saptanan kadın tüm çabalara rağmen ayağa kalkamadı. Bunun üzerine sağlık görevlileri yaptıkları ilk müdahale ardından kadını sedyeye alarak Konya Numune Hastanesine kaldırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber