Gün Haber

Alkol alıp, bileklerini kesti

Şanlıurfa'da, evli ve 2 çocuk babası 31 yaşındaki Mehmet Makasçı, evde yalnız bulunduğu sırada alkol alıp bileklerini kesti. İntihara teşebbüs eden Makasçı, gürültü sesleri üzerine komşularının ihbarda bulunmasıyla eve gelen polisler tarafından kurtarıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Alkol alıp, bileklerini kesti
Haberler / Türkiye
9 Ocak 2012 Pazartesi 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 23.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Mehmet Makasçı, eşi ve çocuklarının akraba ziyaretine gitmesinin ardından evde yalnız kaldı. Makasçı yalnız başına alkol aldıktan sonra jiletle bileklerini kesti. Bu sırada bağıran ve evdeki eşyaları yere atan Makasçı'nın çıkarttığı gürültüden rahatsız olan apartman sakinleri durumu telefonla polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polisler, Makasçı'nın açmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. Kanlar içerisinde bulunan Makasçı'nın intihara teşebbüs ettiğini anlayan polisler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Polislerin çağrısının ardından eve gelen sağlık görevlileri Makasçı'yı ilk müdahalesini yapıp, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan Makasçı'nın daha önce de bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hasan KIRMIZITAŞ/ŞANLIURFA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber