Gün Haber

Ağustosta kayak ve snowboard

Hava sıcaklığının gölgede 36 dereceyi bulduğu Erzincan’da, 4 arkadaş Munzur Dağları'nın 3 bin 300 rakımlı zirvesine çıkıp kayak ve snowboard yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Ağustosta kayak ve snowboard
Haberler / Türkiye
9 Ağustos 2024 Cuma 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erzincan'da yaşayanlar, serinlemek için farklı yöntemler geliştiriyor. Kayak antrenörü Canser Atila (35) ile arkadaşları Recep Sulu (38), Özkan Arduç (38), Alperen Mazlum (28), gölgede 36 dereceyi bulan sıcaklıkta serinlemenin yolunu 3 bin 300 rakımlı Munzur Dağları'nda buldu. Ergan Dağı Kayak Merkezi'nin de bulunduğu Munzur Dağı'na çıkan 4 arkadaş, sıcağa rağmen erimeyen kar kütlelerinde şortlarıyla kayak ve snowboard yaptı. Gün boyu kayağın keyfini çıkaran arkadaşlar, serinlemek isteyenleri Munzur Dağı'na davet etti.

Kayak antrenörü Canser Atila, “Erzincan merkezde sıcaktan bunaldığımız için arkadaşlarımız ile birlikte cross motorlarımıza atlayıp Ergan Dağı Kayak Merkezi'nin zirvesine çıktık. Ağustos ayında bile erimeyen karın üzerine şortlarımızla çıkarak çok eğlenceli dakikalar geçirip kayak keyfi yaptık" diye konuştu.

Munzur Dağı'nın zirvesinde snowboard yapan Alperen Mazlum, “Munzur sıra dağlarında ağustos ayında bile erimeyen kar kütleleri var. Mükemmel bir deneyim sunuyor bize. Erimeyen kar üzerinde yazın sıcak havalarda keyifli dakikalar geçiriyoruz" dedi.

Muzaffer KOŞAN / ERZİNCAN, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 9 Ağustos 2024 Cuma 18:21
Türkiyem güzelde,74 yıldır çoğunluğu çapsız siyasilerin elinde bu hale geldi. Halk perişan ve yoksullaştı,karnını zor doyuruyor.Tabiat güzel,güneş ve deniz harika ama bunlardan vatandaşın yüzde 80 i faydalanamıyor.Ülkenin milli gelirinin yüzde 80 nini yüzde 20 lik bir kesim yiyor. Adaletsizlik hat safhada,bu millete bu kadar zulüm yeter.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber