Gün Haber

Köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde aç kalan yaban domuzları, yiyecek bulmak için şehir merkezine indi. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar
Haberler / Türkiye
8 Ağustos 2024 Perşembe 08:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Turizmin önemli merkezlerinden Marmaris'te akşam saatlerinde, aç kalan ve şehir merkezine kadar inen yaban domuzu sürüsü, ara sokaklarda bahçelere girerek yiyecek aradı.

İlçe merkezinin ana cadde ve sokaklarında da dolaşan yaban domuzları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sayıları oldukça fazla olan yaban domuzu sürüsü bir süre sokak aralarında yiyecek aradıktan sonra ağaçlıkla alana yönelip kayboldu. Bu sırada mahalle sakinleri dışarı çıkamadı.

Cavit AKGÜN- Yaren ÖZDEMİR/ MARMARİS (Muğla), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 8 Ağustos 2024 Perşembe 12:25
Bu ne ya,köpekler gibi çoğalıyorlar.Her yıl yok edilmeleri gerekir.Bağa bahçeye zarar veriyorlar.
 çocuklar
 8 Ağustos 2024 Perşembe 11:20
gürsu mahallesinde oturuyoruz. çocuklar parkta görmüş. biri doğum yapmış. çok korktukları için park hayatımız bitti. gerekli önlemler alınmasını istiyoruz. sokak köpekleride domuza saldırmıyor yada kovma çabasında değil. sayn belediye başkanı lokasyon alanı yaratacaktı gürsu uluç mahallesi arasındaki boğaçayın kenarı için buralar hep domuz yuvası oldu. bilgilere sunulur

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber