Gün Haber

100'üncü yılı sergiyle taçlandırdılar

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Estonya ve Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 100'üncü yılı dolayısıyla Estonyalı sanatçı Marcus Kasemaa'nın 'Figürler' adlı sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Estonya Ankara Büyükelçisi Vanio Reinart da yer aldı.
ABONE OL
Abone Ol
100'üncü yılı sergiyle taçlandırdılar
Haberler / Antalya
16 Şubat 2024 Cuma 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Estonya ve Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 100'üncü yılı dolayısıyla gerçekleyen sergi, Muratpaşa Belediyesi'nin ana hizmet binasında yer alan Fikret Otyam Sergi Salonu'nda açıldı. Açılışta Başkan Uysal ve Büyükelçi Reinart'ın yanı sıra Estonya Antalya Fahri Konsolosu Ethem Okudur, Estonya Dışişleri Bakanlığı Antalya temsilcisi Deha Erpek de yer aldı.

Başkan Uysal, açılış konuşmasında milletler arasında yakınlığın artırılması ve güçlendirilmesinin son derece önemli olduğunun altını çizdi. Büyükelçi Reinart ise iki ülke arasındaki diplomatik ilişkinin 100'üncü yılını kutlarken, “İstikrarlı ve mükemmel ilişkiler zor zamanlarda çok değerlidir. Türkiye'yle dostluğumuzu çok takdir ediyoruz" dedi.

Sergi, 3 Mart'a kadar ücretsiz gezilebilecek. Estonyalı sanatçı Kasemaa'nın eserlerinde kullandığı yüzsüz figürler toplumdaki baskı, şiddet, aptallık, sığlık, ikiyüzlülük, kibir, şovenizm gibi konuları irdeliyor.

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber