Gün Haber

Ağa mısın, bakan mı ?

Antalya’da, yasal olmamasına rağmen, genellikle güreş ağalarının araçlarına ismini yazdırıp dolaştığı kırmızı plakayı bu kez bir belediye başkan adayı seçim aracına taktırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Ağa mısın, bakan mı ?
Haberler / Antalya
16 Şubat 2024 Cuma 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Görenlerin, “Güreş ağası mı, bakan mı?” diye birbirine sorduğu kırmızı plakalı aracın sahibi Ak Parti’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Durali Kolpak…

Kolpak, geçtiğimiz günlerde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne giderek Adlıhan Dere ile görüştü.

Bu arada, dışarıda park edilen aracı görenler AESOB’a bir bakanın geldiğini zannettiler. Bazı vatandaşların ise “Bakan plakasında isim değil rakam vardır, bu güreş ağasıdır” diye birbirleriyle iddiaya girdikleri iddia edildi.

Ancak, AESOB’a gelen ne bir güreş ağası, ne de bir bakandı… Bu araca binen kişi, Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Durali Kolpak’tı…

BAKAN PLAKASI:

Bakan plakaları kırmızı plaka diye adlandırılan plakalardandır. Ana gövde rengi kırmızı, çerçeve çıtası ile harf ve rakamlar pirinçtir.

BELEDİYE BAŞKAN PLAKASI:

Belediye başkanı plakalarının ise ana gövde zemin rengi siyah, çerçeve çıtası ile harf ve rakamlar sarı pirinçtir.

DURALI KOLPAK KİMDİR?

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi’nde 1958 yılında dünyaya gelen Durali Kolpak, ilköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini antalya'da tamamladı.

Turizm, ticaret ve ulaşım sektörlerinde uzun yıllar faaliyetlerde bulundu.

1999 yılında KONESKOOP Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin kurucu başkanı ve mevcut yönetim kurulu başkanıdır. Bu süreçte Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge Birliği’nde yönetim kurulu üyeliği, merkez birliği olan TESKOMB’da denetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Aynı zamanda kadın kooperatiflerinin desteklenmesi amacıyla farklı projelerin yürütücülüğünü yapmıştır.

2005 yılında Konyaaltı Kültür Eğitim Derneği'ni (KONDER) kurmuş ve kurucu başkanlık görevini sürdürmektedir.

Durali Kolpak, Konyaaltı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyeti üyesi ve aynı zamanda Konyaaltı İnsan Hakları Komisyonu üyesi olarak görev yapmaktadır.

2014 yılından bu yana ise Konyaaltı belediye meclis üyesidir. meclis üyeliği yaptığı dönemlerde plan bütçe, tarım, hukuk ve imar komisyonlarda aktif olarak görev almıştır.

Durali Kolpak evli ve üç çocuk babasıdır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 16 Şubat 2024 Cuma 09:15
Hay Maşallah,memleketimizde ne kadar çok makam arabası var.Öyle olunca aday da onlara özenmiş olabilir.Yarın birde kazandığını düşünün,kim tutar bunları.Kural tüzük bunlar için işlemez,ben seçildim der kafasına göre yönetmeye çalışır. Güzelim memleketimi ne hale getirdiler.Vah ki Vah.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber