Gün Haber

'Çalınan 80 milyardan gazeteciler pay aldı'

A Haber'de medya dünyasını sarsıcı iddia: Hazine'den çalınan 80 milyar doları gazeteciler paylaştı!
ABONE OL
Abone Ol
'Çalınan 80 milyardan gazeteciler pay aldı'
Haberler / Türkiye
4 Mart 2012 Pazar 00:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski Başbakan Tansu Çiller'in başdanışmanı Hüseyin Kocabıyık Vatan Gazetesi yazarı Can Ataklı’nın gündeme getirdiği bu iddiayı A Haber’de doğruladı.

A Haber Siyaset Danışmanı Hüseyin Kocabıyık, 28 Şubat döneminde Hazine'den 80 milyar dolar çalındığını, bazı basın mensuplarının da bu paradan pay aldığını iddia etti.

Kocabıyık, 28 Şubat'ın asıl olarak büyük sermayenin ve onun güdümündeki medyanın çıkarları açısından can alıcı sonuçları olduğunu belirtti. Kocabıyık, "Baktığınız zaman TC Hazinesi'nden 80 milyar dolara paranın çalındığını, sömürüldüğünü görüyorsunuz. O paradan zavallı askerlerin cebine 1 kuruş girmemiştir. Medyada tartışan basın mensuplarının hepsi zengindir bugün. Yazı yazarak, gazetecilik yaparak mı zengin oldular? İşte hepsi o 80 milyar dolardan pay aldılar. Hükümet bir maliye müfettişi görevlendirip o günkü yazar - çizer takımının mali varlıklarını araştırmalıdır. Karşılıksız servetlerin sahibi oldukları görülecektir" diye konuştu.

Kocabıyık, 28 Şubat olmasaydı bugün milli gelirin kişi başına düşen payının 13 bin dolar değil, 25 bin dolar seviyesinde olacağını da sözlerine ekledi.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 medyatör
 5 Mart 2012 Pazartesi 08:59
silahsız şerefsiz soyguncular medyatörler ulan allahsızlar

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber