Gün Haber

Yenilip içildikten sonra masada arta kalanlar...

Özellikle Antalya’daki otellerde uygulanan açık büfe ve ‘Herşey dahil’ sistemi tartışması sürüyor. Bu sistemden vazgeçilmesini isteyenler de var, ‘uygulama devam etsin’ diyenler de…
ABONE OL
Abone Ol
Yenilip içildikten sonra masada arta kalanlar...
Haberler / Turizm
11 Ağustos 2020 Salı 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medyada son günlerde dolaşan bazı fotoğraflar, herşey dahili savunanları bile kara kara düşündürmeye sevketti. Otellerdeki restoranlardan veya serpme kahvaltı uygulayan işletmelerden çekilip paylaşılan fotoğraflar israfın boyutunu da gözler önüne seriyor.

İşte size, sosyal medyada çok yorum alan bu paylaşımlardan ikisi:

Füsun Ayanoğlu: Bu Masanın Hikayesi... Antalya' da bir otelde öğlen yemeği masası. 8 - 11 yaşlarında 2 çocuk ve 2 kadın oturuyordu bu masada. Otelin Türk müşterisi bunlar. Bu masa başlangıç değil sonuç. Yiyip içip kalktıktan sonra çekildi bu foto… Şimdi bir daha bakın masaya...

Cavidan Karaer: Bu da dün benim şahit olduğum bir serpme kahvaltı masası. Yiyip kalkınca bıraktıklarıyla onlarca insan doyardı. Yazık günah.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Nedim
 16 Ağustos 2020 Pazar 10:54
Bu gibi hayvanlarin allah belasini versin.
 AHMET
 12 Ağustos 2020 Çarşamba 11:17
ben bucak 'ta bir kahvaltı mekanına gittim. iki kişiydik israf olmasın diye tek kişilik kahvaltı istedik. garson cevap olarak veremeyiz dedi. bizde kalktık gittik. türkiye 'deki israfın fotoğrafıdır bu.
 antalyalı
 11 Ağustos 2020 Salı 11:34
neden yerli turist zararlı daha iyi anladım. adamların bizi otele almadığı kadar var.
 müsrif haramdır
 11 Ağustos 2020 Salı 10:52
yiyeceğimiz kadar niçin almayız, yedin lezzzetli çok hoşuna gitti, bir daha alabilirsin açık büfenin amacı bu, görgüsüzce abartarak yiyeceğinden fazlasını tabağına almak sonra aldıklarının en azından yarısının masada artık olarak kalmasıdır. yazıktır. günahtır.
 demir
 11 Ağustos 2020 Salı 10:33
Yazıktır, günahtır,israftır.Her şey dahil gidin otellere tabakları dolduruyorlar.Kıtlıktan çıkmış gibiler veya nasıl olsa parasını verdim diye tabakları doldurdukça dolduruyorlar.Fakat sonunda birer parça yiyorlar gerisi çöpe gidiyor.O nedenle yazık,otel fiyatlarına sabah kahvaltısı dahil olmalı,gün boyu içeceklerde olabilir, ama öğle ve akşam yemekleri ücretli olmalı ki o zaman parasını ödeyeceği için yiyeceği kadar alır ve bu görüntülerde olmaz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber