Gün Haber

Tatilci ‘Hijyen’ arıyor

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, tatile çıkmayı planlayanlar Akdeniz ve Ege’de turistik bölgelerde yerlerini ayırttılar.
ABONE OL
Abone Ol
Tatilci ‘Hijyen’ arıyor
Haberler / Turizm
28 Temmuz 2020 Salı 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tatil köyleri dışında şehir merkezlerindeki otel, motel, pansiyonları tercih edenler ile bayramı akrabalarının yanında geçirecek olanlar için en büyük problem hijyen plaj bulabilmek.

COVID-19 nedeniyle tatil süresince hem tatilci, hem işletmeci açısından çeşitli kurallara uyulması gerekiyor.

Tatilciler, gittikleri plajların temiz ve hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etmeliler.  Gittikleri plajlarda tuvaletler temiz mi, alkol bazlı el antiseptiği veya en az yüzde 70’lik alkol içeren kolonya kullanılıyor mu bunlar önemli.

Plaj alanlarında COVID-19 ile ilgili uyulması gereken kuralları içeren levhalar görünür yerlere yerleştirilmiş mi, masalar sosyal mesafe kuralına uygun mu konulmuş mu bunlara dikkat edilmeli.

Bir başka önemli konu da, sezlonglar arasında 1.5 mesafe kuralına uyuluyor mu, her müşteriden sonra yeni gelenlere poşetli şezlong kılıfı veriliyor mu veya dezenfekte ediliyor mu?

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber