Gün Haber

Turizmci Burak Tonbul ve Nüvit Özkan'a Norveç'ten Kraliyet Nişanı

NORVEÇ Kralı 5. Harald, üstün hizmetleri nedeniyle Touristica ve Diana Travel Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul ve turizmci Nüvit Özkan'a Kraliyet Liyakat Nişanı verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Turizmci Burak Tonbul ve Nüvit Özkan'a Norveç'ten Kraliyet Nişanı
Haberler / Turizm
10 Aralık 2021 Cuma 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Touristica ve Diana Travel ile Türkiye turizmine önemli katkılar sağlayan Burak Tonbul, bir taraftan da Norveç Antalya Fahri Konsolosluğu'nu başarıyla yürütüyor. Norveç'in Antalya'daki temsilcisi olan ve Antalya'ya gelen Norveçli turistlerin şehirde sorun yaşamaması için çalışmalar yürüten Burak Tonbul ve Norveç Alanya Fahri Konsolosu Nüvit Özkan'a Norveç Kralı tarafından başarılı çalışmaları nedeniyle Kraliyet Liyakat Nişanı verildi.

Norveç yararına üstün hizmetleri nedeniyle Kral 5. Harald tarafından Liyakat Nişanı verilen Burak Tonbul ve Nüvit Özkan, Norveç Büyükelçiliği'nde düzenlenen törenle Norveç Kraliyeti Liyakat Nişanı'nı Norveç'in Ankara Büyükelçisi Erling Skjonsberg'in elinden aldı.

Burak Tonbul, “Norveç Kralı 5. Harald'ın layık gördüğü Norveç Kraliyeti Liyakat Nişanı bizleri onurlandırdı. Fahri konsoloslar olarak Norveç vatandaşları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz misafirperver bir toplumuz, bize verilen Norveç Kraliyeti Liyakat Nişanı Türk misafirperverliğinindir" dedi.

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber