Gün Haber

Alman Noel Baba, Patara'da

ALMAN Noel Baba Wolfgang Kimming Liebe (66), 22'nci kez geldiği Aziz Nikholaos'un yaşadığı ve mezarının bulunduğu Antalya'nın Demre İlçesi'ne yaptığı ziyaretinin son gününde, Aziz Nikholaos'un doğum yeri olan Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki Patara Antik Kenti'ni ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Alman Noel Baba, Patara'da
Haberler / Turizm
14 Kasım 2021 Pazar 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

36 yıldır Almanya'da Noel Baba misyonunu yürüten Wolfgang Kimming Liebe, Aziz Nikholaos'un yaşadığı ve mezarının bulunduğu Demre İlçesi'ni 22'nci kez ziyaret etti. Liebe, Demre'ye yaptığı ziyaretin son gününde, Aziz Nikholaos'un doğduğu yer olarak bilinen Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki Likya Birliği'nin başkenti Patara Antik Kenti'ni ziyaret etti. Alman Noel Baba Liebe'ye yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi.

Patara ziyaretini turistlere anlatan Liebe, "22 yıldır Aziz Nikholaos'un doğduğu yer olan Patara Antik Kenti'ni, yaşadığı ve mezarının bulunduğu Demre İlçesi'ni ziyaret ediyorum. Tek amacım var. Noel Baba'nın bu topraklarda yaşadığını, bu topraklarda öldüğünü dünyaya anlatmak. Bunu göğsümde taşıdığım Türk bayrağı ile anlatıyorum. Noel Baba bu toprakların insanı. Onun hakkında anlatılan tüm olaylar, onun yardımsever kişiliği bu topraklarda yaşandı. Noel Baba'nın İtalya'nın Bari şehri başta olmak üzere dünyanın hiçbir yeri ile ilişkisi yoktur. Bunu hep birlikte dünyaya anlatacağız. Noel Baba tüm dünyanın ortak değeridir. Ama bu değer bu topraklardadır" dedi.

ALMAN NOEL BABA WOLFGANG KIMMING LIEBE (66), 22'NCI KEZ GELDIGI AZIZ NIKHOLAOS'UN YASADIGI VE MEZARININ BULUNDUGU ANTALYA'NIN DEMRE ILCESI'NE YAPTIGI ZIYARETININ SON GUNUNDE, AZIZ NIKHOLAOS'UN DOGUM YERI OLAN ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NDEKI PATARA ANTIK KENTI'NI ZIYARET ETTI. PATARA'DA TURISTLER, LIEBE'YE BUYUK ILGI GOSTERDI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber