Gün Haber

Tren yolu güzergahında inceleme

BURDUR'da geçtiğimiz salı günü Serpil Erçömek'in (33) çocuklarını okula bıraktıktan sonra evine dönerken trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdiği bölgede inceleme yapıldı. İncelemenin ardından Burdur Belediye Başkanı ALi Orkun Ercengiz, demiryoluna alt ve üst geçit yapılacağını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Tren yolu güzergahında inceleme
Haberler / BURDUR
11 Aralık 2021 Cumartesi 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Devlet Demir Yolları 7’inci Bölge Müdürü Adem Sivri, kazanın meydana geldiği yeri inceledi. İncelemenin ardından Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada, bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ercengiz, şunları söyledi:

"2019 yılında Devlet Demir Yolları Genel Müdürü'nün Burdur ziyaretinde vermiş olduğu müjdeye Burdur olarak sevinmiştik. Verilen müjdede kent içi demiryolu ağının kaldırılarak yükleme ve boşaltma noktasının 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne alınacağı ifade edilmişti. Ancak aradan geçen 3 yılda bu konuyla ilgili herhangi bir adım atılmadı. Buna rağmen geçen zaman içerisinde yaya güvenliği açısından son derece sıkıntılı olan demiryolunun her noktadan geçişine uygun olduğu, hem alan güvenliğinin alınması hem de yaya geçişinin güvenle hale getirilmesi için bugün toplantı yaptık. Devlet Demir Yolları tarafından bariyerlerle demiryolunun tamamen kapatılması ve belirlenen iki noktadan da Şirinevler Mahallesi ile Menderes Mahallesi'ni birleştirecek alt ve üst geçit yapılmasına karar verilmiştir."

BURDUR'DA GECTIGIMIZ SALI GUNU SERPIL ERCOMEK'IN (33) COCUKLARINI OKULA BIRAKTIKTAN SONRA EVINE DONERKEN TRENIN CARPMASI SONUCU YASAMINI YITIRDIGI BOLGEDE INCELEME YAPILDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber