Gün Haber

Sır cinayet 17 yıl sonra aydınlatıldı

KAYSERİ'de otel müdürü Fransız asıllı Albert Patrick Etaubleau'nun, kaybolduktan 1,5 ay sonra boğularak öldürülmüş halde cesedinin bulunmasıyla ilgili 17 yıl sonra belirlenen 2’si başka suçtan cezaevinde 7 şüpheli belirlendi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 1’i tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Sır cinayet 17 yıl sonra aydınlatıldı
Haberler / Türkiye
19 Kasım 2019 Salı 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Nevşehir'in Uçhisar beldesindeki otelde müdür olarak görev yapan Albert Patrick Etaubleau, 16 Haziran 2002 tarihinde kayboldu. Etaubleau'nun cesedi, yaklaşık 1,5 ay sonra Kayseri'nin Develi ilçesi Sindehöyük Mahallesi Bozburun mevkiinde bulundu. Yapılan incelemede Etaubleau'nun, boğularak öldürüldüğü belirlendi. Ancak Etaubleau'nun ölümüyle ilgili sır perdesi aralanamadı.

17 yıl sonra Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ve Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü, dosyayı yeniden açtı. Yapılan araştırmalarda Etaubleau'nun, en son görüştüğü kişiler tespit edildi. Çalışma kapsamında 7 kişi şüpheli olarak belirlendi. Bunlardan 5'i gözaltına alındı. 3 kişi, polisteki sorgularının ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen A.A. mahkemece tutuklandı, H.İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Başka suçtan cezaevinde bulunan H.D. ve B.T. hakkında da Etaubleau’nun öldürülmesiyle ilgili tutuklama kararı verildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

KAYSERI'NIN DEVELI ILCESINDE FRANSIZ OTEL MUDURUNUN 17 YIL ONCE OLDURULMESI OLAYIYLA ILGILI 7 KISI GOZALTINA ALINDI.

KAYSERİ, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber