Gün Haber

Servis şoförlerine trafik eğitimi

AFYONKARAHİSAR'ın Hocalar ilçesinde jandarma trafik ekibi tarafından taşımalı eğitimde görevli servis şoförlerine eğitim verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Servis şoförlerine trafik eğitimi
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
4 Ekim 2019 Cuma 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Jandarma trafik ekibi tarafından 'İyi Dersler Şoför Amca' projesi kapsamında Hocalar ilçesinde taşımalı eğitimde görev yapan şoförlere yönelik bilgilendirme semineri verildi. Halk Eğitim Merkezindeki eğitimde servis araçlarında bulunması gereken ayrım işaretleri, şoförlerin nitelikleri ile sorumlulukları, öğrenci ile iletişim, emniyet kemeri kullanımı ve genel trafik kuralları konularında bilgi verildi.

Öğrencilerin güvenli taşınmasını amaçlanan seminerde, olası trafik kazalarında meydana gelecek ölüm ve yaralanma vakalarının önüne geçilmesi için bu tür çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.

AFYONKARAHISAR'IN HOCALAR ILCESINDE JANDARMA TRAFIK EKIBI TARAFINDAN TASIMALI EGITIMDE GOREVLI SERVIS SOFORLERINE EGITIM VERILDI.(FOTO:HOCALAR-DHA)

Ahmet DAĞLI/HOCALAR,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber