Gün Haber

Kaymakam ve başkana ziyaret

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Şahin Yaşar ve beraberindeki heyet, Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Kaymakam ve başkana ziyaret
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
2 Ekim 2019 Çarşamba 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Şahin Yaşar ve beraberindeki heyet Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya ziyarette bulundu. Müftü Şahin Yaşar, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın insanların cami ve mescitlere olan ilgisini artırmak, gelecek nesillerin zihinlerine mabet fikrini yerleştirmek maksadıyla, 1986 yılından beri her yıl ekim ayının ilk haftasını Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak bir gelenek halinde kutluyoruz" dedi.

Müftü Şahin Yaşar ve din görevlileri, Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya çiçek verdi.

Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Nihat Sarı da ziyarete gelen din görevlilerine başarı diledi ve ziyaret için teşekkür etti.

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE CAMILER VE DIN GOREVLILERI HAFTASI DOLAYISIYLA ILCE MUFTUSU SAHIN YASAR VE BERABERINDEKI HEYET, KAYMAKAM SELAMI KAPANKAYA VE BELEDIYE BASKANI NIHAT SARI'YI ZIYARET ETTI.(FOTO:DINAR-DHA)

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber