Gün Haber

Serik'te Turizm Haftası töreni

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Turizm Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Serik'te Turizm Haftası töreni
Haberler / Antalya
17 Nisan 2024 Çarşamba 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadriye Mahallesi'ndeki Serik Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen Turizm Haftası kutlamasına Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkan Vekili Hamza Çimen, Belek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve turizmciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, öğrenciler arasında havlu katlama ve yaprak sarma yarışması, otel çalışanlarının giydiği kıyafetler defilesi, Erasmus projesi kapsamında Romanya'dan gelen öğrencilerin dans gösterisi ve sonrasında okul öğretmenleri folklor gösterisi yapıldı.

Okula katkılarından dolayı turizmcilere plaketleri Kaymakam Cemal Şahin tarafından, yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri ise Belediye Başkan Vekili Hamza Çimen ile Belek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yazıcı tarafından verildi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber