Gün Haber

Falezlerdeki belediye plajı ücretsiz

MURATPAŞA Belediyesi'nin bir yaşam alanı haline getirdiği dünyaca ünlü falez sahil bandındaki İnciraltı Plajı'nda sezon başladı. Plaja giriş bu yıl da ücretsiz.
ABONE OL
Abone Ol
Falezlerdeki belediye plajı ücretsiz
Haberler / Antalya
17 Nisan 2024 Çarşamba 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'nın dünyaca ünlü falez sahil bandından ayrılanları, kent sakinlerini Akdeniz'in masmavi sularıyla buluşturan Muratpaşa Belediyesi falez plajlarından İnciraltı'nda yeni sezon başladı. Belediyenin 5 plajı içinde asansörle de inilebilen tek plajı olan İnciraltı'na bu yıl da girişler ücretsizdir. Saat 06.00'da açılan ve plaj konumunda 08.00'de başlayan plajda tatil ve şemsiye kiralama ücreti 100 lira.

Yiyecek ve İçecek satın alabilecek bir belediye işletmesinin de yer aldığı plajda tuvalet ve duş imkânı da bulunuyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2016'da açılan İnciraltı Plajı'nın sahili ve kıyılarının halkın kullanımında kalması dışında Muratpaşa'da gösterdikleri önemli kamu hassasiyetinin somut örneklerinden biri olduğunu söyledi. Uysal, bu kişilerin kamu kurum ve kuruluşları için örnek bir işletme anlayışını da hayata geçirdiklerini belirtti.

İnciraltı Falez Plajı'nda yeni sezonda ilk misafirlerden Ali Demir, arkadaşının tavsiyesi üzerine geldiği plajda fiyatları çok uygun bulurken manzaradan da etkilendiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber