Gün Haber

Serik'de gece yangın çıktı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, boş arazide yangın çıktı. Yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alınabilen yangında sulama kanalına ait pompa ve çevresindeki ağaçlar zarar gördü.
ABONE OL
Abone Ol
Serik'de gece yangın çıktı
Haberler / Antalya
31 Temmuz 2020 Cuma 08:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayaburnu Mahallesi’nde saat 21.00 sıralarında katı atıklar ve sulama kanalına ait pompanın bulunduğu boş arazide belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri gören çevredekiler durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar sonrası olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşların da desteğiyle itfaiye ekipleri alevlerin çevredeki seralara sıçramadan kontrol altına alınması için çalışma başlattı. Büyüyen ve çevredeki ağaçlara da sıçrayan yangın yaklaşık 1,5 saat süren çalışma sonucunda kontrol altına alındı.

Yangında sulama kanalına ait pompa ve çevresindeki ağaçlar yandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE BOS ARAZIDE YANGIN CIKTI. YAKLASIK 1,5 SAATTE KONTROL ALTINA ALINABILEN YANGINDA SULAMA KANALINA AIT POMPA VE CEVRESINDEKI AGACLAR ZARAR GORDU. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC-DHA)
Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber