Gün Haber

Rinoplasti özen ve dikkat gerektiriyor

Burun estetiği yani rinoplasti son derece dikkatli ve özenli yapılması gereken bir operasyon olarak karşımıza çıkmaktadır.
ABONE OL
Abone Ol
Rinoplasti özen ve dikkat gerektiriyor
Haberler / Sağlık
17 Mayıs 2021 Pazartesi 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burun estetiği yani rinoplasti son derece dikkatli ve özenli yapılması gereken bir operasyon olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü burun organı yüzümüzün tam ortasında bulunan ve küçük bir yapıya sahip bir organımızdır. Bu organda yapılacak en küçük bir hata kişinin yüzünde kabuk fark edilir büyük değişikliklere neden olabilmektedir. Bu nedenle bireyler gerçekleştirmeyi planladıkları estetik operasyonların öncesinde detaylı bir hekim araştırması yapmalıdırlar. Bu araştırmayı yaparken fiyatların yüksek ya da düşük olmasına aldanmamalı ve hekimleri yaptıkları operasyonların görselleri ile hasta yorumlarını da esas almalıdırlar. Op. Dr. Bülent Deniz Çuhalı burun estetiği noktasında İstanbul’da markalaşmış bir isim olarak karşımıza çıkmaktadır. Hekimlik kariyerini başarılarla dolduran Op. Dr. Bülent Deniz Çuhalı, hastalarının yaşam kalitesini arttırmak adına özveri ile çalışmaktadır.

Op. Dr. Bülent Deniz Çuhalı profesyonel bir kadroya sahip

Op. Dr. Bülent Deniz Çuhalı Beylikdüzü ve Büyükçekmece Kolan Hastanesi’nde de kulak burun boğaz kliniği hizmeti vermektedir. Sadece burun estetiği değil kulak burun boğaz hastalıklarının tedavisinde de son derece başarılıdır. İşitme kaybı, bademcik şişmesi, kulak iltihaplanması ve buna benzer hastalıkların tedavisini de gerçekleştirmektedir. Op. Dr. Bülent Deniz Çuhalı, tedaviler sırasında dünya genelinde yapılan bilimsel araştırmaları da sıklıkla takip etmektedir. İhtisas alanında yapılan her türlü yeniliği ve başarılı tedavi yöntemlerini hastalarına uygulamaktadır. Bu esnada hekime, profesyonel bir kadro eşlik etmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber