Gün Haber

Meme küçültme operasyonları

Bazı kadınlarda memeler vücuda oranla oldukça büyük ve sarkık olabiliyor. Meme büyüklüğü kalıtsal ve hormonal olabildiği gibi fazla kilolardan ve hamilelikten de kaynaklanabiliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Meme küçültme operasyonları
Haberler / Sağlık
11 Mayıs 2021 Salı 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Genel sağlık açısından bel ağrısı, omuz ağrısı, sırt ağrısı, duruş bozukluğu gibi çeşitli fiziksel sorunlara neden olan orantısız ve büyük memelerden,  ruh sağlığı açısından da bazı sorunlar ortaya koyabiliyor. Büyük olan memeleri taşımakta zorlanan sutyenler sıklıkla iz yapmakta ve büyük memelerin ortaya çıkmasını engellemek için kıyafet seçiminde zorlanılıyor. Bu nedenle kadınlar büyük göğüslerinden utanabiliyor ve duygusal olarak etkilenebiliyorlar. Büyük memelerin neden olduğu şikâyetler yaz aylarında sıcakla birlikte artabiliyor. meme altlarında pişik ve kaşıntı olabiliyor, denize girerken dikkat çekmek kadınları hayli rahatsız edebiliyor. Bu durumda uygulanacak en etkili ve hızlı yöntem meme estetiği operasyonları oluyor. Bunun için meme ağırlığını ve hacmini küçültmek ve meme dikleştirme için cerrahi bir işlem olan meme küçültme operasyonları yapılıyor.

En iyi meme estetiği cerrahları

Doç. Dr. Sevgi Kurt meme estetiği alanında farklı birçok operasyon ile en yüksek başarı yüzdesine sahip olan hekimlerden birisidir. Meme estetiği denildiğinde meme küçültme, meme büyütme ve meme dikleştirme gibi farklı birçok operasyon ile kadınların estetik olarak istedikleri görünüme sahip olmalarını sağlıyor.

Doç. Dr. Sevgi Kurt resmi web sayfasına girebilirsiniz. Ve online randevu oluşturarak ön muayene talebinde bulunabilirsiniz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber