Gün Haber

O kolejin arazisi ve binası emlakçıda satışta...

Mart ayından bu yana idari personel ve öğretmenlere maaşların ancak bir bölümünü ödeyebildiği ileri sürülen Doğa Koleji, Antalya’daki arazi ve binasını 35 milyon TL’den satılığa çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
O kolejin arazisi ve binası emlakçıda satışta...
Haberler / Antalya
16 Ağustos 2019 Cuma 07:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÜN HABER (Özel)

Remax tarafından, ‘Satılık kiracılı okul bina’ diyerek satış duyurusu yapılan Doğan Koleji’nin binasının bulunduğu arazinin yüzölçümü 10 bin 200 metrekare olarak belirtilmiş. İnşaat yılı olarak 1982 yılı ibaresi düşülen satış ilanında binanın 3 katlı olduğu yazılmış.

Uzun yıllar Antalya Koleji ismi ile faaliyet gösteren okul binasının  “1500 öğrenci kapasiteli kampus ve okul binası” olduğuna vurgu yapılan ilanda, 300 metrekare taban alanlı ve 6 katlı ruhsatsız ek bir bina da yer aldığı belirtilmiş.

MAAŞ ÖDENMİYOR FERYATLARI

Bu arada, Doğa Koleji çalışanlarının açtığı belirtilen #dogakolejimaasvermiyor  hastagi TT oldu.

Öğretmenler başta olmak üzere çalışanlar ve yakınları twitter hesaplarından kolej yönetimini topa tutmaya devam ediyor. Maaşların eksik ve gecikmeli olarak verildiğinden yakınan kolej personeli şikayetlerini Milli Eğitim Bakanlığı’na da sosyal medya hesapları üzerinden iletiyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber