Gün Haber

Fotoğrafa makas MHP'li Başkan'ı çok kızdırdı

MHP’nin Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde düzenlediği bir etkinlikte alanda bez afişlerde asılı fotoğrafları sayfasına koyarken kesip kullanan ve “MHP'de 'Başbuğ'un' yerini Erdoğan aldı” başlığını atan gazeteye MHP’li Abdurrahman Başkan’dan tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Fotoğrafa makas MHP'li Başkan'ı çok kızdırdı
Haberler / Antalya
15 Ağustos 2019 Perşembe 18:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“14 Ağustos 2019 günü, Kurban Bayramı’nın 4. günü vesilesi ile Antalyamızın Korkuteli ilçesinde Antalya il teşkilatımız ve Korkuteli Belediyemiz tarafından büyük katılımın olduğu bir bayramlaşma programı düzenledik” diyen MHP Antalya Milletvekili Başkan, ulusal bir gazetenin alanda asılı Alparslan Türkeş’in fotoğrafını görmezden gelmesi üzerine yazılı açıklama yaptı.  

Gazetenin internet sitesinde haber bu şekilde yayınlandı. MHP bayrağının hemen sağında yer alan Türkeş fotoğrafı görünmüyordu.

“Birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler bizi yine şaşırtmadı ve bayramlaşmayı gerçekleştirdiğimiz alanda Başbuğ Alparslan Türkeş’in fotoğrafının olmadığını iddia ettiler. Oysa görmek istedikleri gibi değil de fotoğrafları kesmeyerek baksalar idi, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in fotoğrafının baş köşede olduğunu göreceklerdi. Niyet kötü olunca yaptıkları ile amaç hasıl oldu. Biz bu duruma şaşırmadık. Birliğimizi, dirliğimizi görenler baltalamak için ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar ve yapacaklar. Onlara yakışan da budur. Karalamaya çalışmaktır. Ama ne kadar çabalasalar da emellerine ulaşamayacaklar. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in şu sözünü, ülkücünün kalbine nifak tohumları ekmeye çalışan kendini bilmezlerin defalarca okuyarak kendilerine çeki düzen vermelerini tavsiye ediyorum: Ahlâkçılık anlayışımız, Türk Ahlâkı ve Müslümanlık inancından meydana gelmiştir.

Oysa alanda Türkeş ve Bahçeli'nin fotoğrafları yanyana böyle asılmıştı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Selim
 16 Ağustos 2019 Cuma 22:05
MHP rahmetli Türkeş in çizdiği yoldan çıkalı çok oldu. Posterini assaniz ne olur asmasaniz ne olur. Yazıklar olsun size.
 Osman Tun
 16 Ağustos 2019 Cuma 14:02
MHP ülkemizin sigortasıdır kritik zamanlarda kritik hamleler yaparak gidişata yön veren partidir hedef İslam Türk birliği ??????
 Hakan
 16 Ağustos 2019 Cuma 08:38
Ne yapsaniz nafile ilk secimde tarihin tozlu sayfalarında yerinizi alacaksınız. MHP milletin gözünden düşmüştür.
 CENGİZ SAVAŞERİ
 15 Ağustos 2019 Perşembe 23:55
MHP ilçe teşkilatının pikniğinde Tam orta yere Sn.Tayyip Erdoğan'ın posterinin asılmasını ben anlamlandıramadım. Piknik siyasi miydi, veya Ak parti teşkilatı da var mıydı?. Tayyip Erdoğan posteri Cumhurbaşkanı olduğundan mı, veya Ak parti genel başkanı olduğundan mı asılmış?. Rahmetli Alparsal Türkeş'in posteri en sağda olduğuna göre, ortaya asılan poster MHP için daha itibarlı sonucu da düşünülebilir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber