Gün Haber

Ne yaptın Erdoğan?

Bir gazeteci için ön kötü durumlardan biri önceki gün Antalyalı gazeteci Erdoğan Öztürk’ün başına geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Ne yaptın Erdoğan?
Haberler / GÜN'ün fotoğrafı
25 Mart 2018 Pazar 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sabah Akdeniz’in en başarılı muhabirlerinden Erdoğan Öztürk, aynı zamanda Antalya’nın da en cevval polis adliye muhabirlerinden biri… Aldığı bir istihbarat üzerine hemen olay yerine koşan Erdoğan Öztürk, evden uzaklaştırma cezası alan kocanın eve gelmesi üzerine apartmanın üçüncü kat penceresinden atlayan kadının dramını haber yapmak istedi.

Olay yerinde sadece Öztürk değil, diğer gazete ve ajansların muhabirleri de vardı. Sağlık görevlileri talihsiz kadını sedyeye koyup hastaneye yetiştirmek isterken hem haberci, hem de foto muhabiri olan polis adliye muhabirleri de amansız bir yarış içerisine girdi.

Bu yarışta, Sabah Akdeniz Muhabiri Erdoğan Öztürk, birkaç adım geride kalmıştı ki, bir ajans muhabiri deklanşöre bastı. Bir polis adliye haberi için en ideal olan hareketli bir görüntü yakalanmıştı. Ancak, görüntüye Erdoğan Öztürk’ün, elinde fotoğraf makinesiyle koşuştururken o anı da yansımıştı.

Erdoğan, gazetesine gittiğinde haberini yaptı, çektiği fotoğrafları verdi. Ancak, yazı işlerinde çalışan arkadaşları ona kötü bir sürpriz yapmıştı. Erdoğan Öztürk’ün elinde makinesiyle koştururken çekilen ajansın fotoğrafını kullanmışlardı. Bir gazeteci için çok kötü bir durumdu. Haber yapmak, fotoğraf çekmek için gittiğin bir olayda kendi gazetende kendi fotoğrafının yayınlanması camiada pek hoş karşılanmazdı. Hele bir de haberde kendi imzan varsa…

Erdoğan Öztürk, belki de ilk kez böyle bir olayla karşılaşmanın üzüntüsünü yaşıyordur. Ancak, bu da gösteriyor ki, yazı işleri ya hinlik olsun diye veya ajansın çektiği fotoğrafın hakkını vermek için bu görüntüyü kullanmıştı.

Ve, haberin başlığını da, pencereden atlayan kadının ismini vererek şöyle atmıştı; ‘Ne yaptın Rengin?’…

Biz de, Antalya’nın en başarılı, en çalışkan ve en tecrübeli polis adliye muhabirine soruyoruz; ‘Ne yaptın Erdoğan?’…

 

  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber