Gün Haber

GÜN'ÜN FOTOĞRAFI: Antalya geleceğini konuştu :)

Antalya’da ATSO Başkanı Davut Çetin, ‘Antalya geleceğini konuşuyor’ başlıklı bir toplantı organize etti. O toplantıdan gelen bir fotoğraf ilginçti…
ABONE OL
Abone Ol
GÜN'ÜN FOTOĞRAFI: Antalya geleceğini konuştu :)
Haberler / GÜN'ün fotoğrafı
4 Mart 2018 Pazar 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ön sırada, Antalya’nın mevcut, geçmiş ve gelecek yönetiminde söz sahibi olmaya aday kişiler oturmuştu. Antalya’nın geleceğini konuşmak için bir araya gelen bu kişilerin bazıları aslında birbirleri ile telefonda bile konuşmayan, siyaseten veya mesleki olarak birbirlerinin koltuğuna talipli olan kişiler.

Kimler vardı bu toplantıda önce onu bir sayalım; Toplantının ev sahibi ATSO Başkanı Davut Çetin, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Nefi Kara, Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi ve AKEV Üniversitesi rektör ve akademisyenleri, siyasi parti temsilcileri, meslek odası başkanları ile ATSO Meclis Üyeleri.

Ve, geçtiğimiz gün Antalya Organize Sanayi’nin başkanlığına yeniden seçilen Ali Bahar… Bahar aynı zamanda ATSO seçimlerinde Davut Çetin’in en büyük rakibi konumunda…

Bu fotoğrafta konuşma baloncuklarının içinde yer alan cümleler, söz konusu kişilerin, Antalya’nın geleceğinden çok kendi gelecekleri ile akıllarından geçenlerin mizahi olarak tarafımızdan dışa yansıtılmasıdır.

Ev sahibi Davut Çetin, Antalya’nın geleceğini konuşurken kafasında aslında önümüzdeki ay yapılması beklenen ATSO seçimleri vardı. Rakibi Ali Bahar hemen arka sıradaydı ve muhtelemen o da o seçime odaklanmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye başkanlığı seçimi yarışında yeniden yer almak için kulislerde büyükşehire aday olacağı söylenen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu öncelikle ekarte etmek zorunda. Ekarte ederse, hemen yanında oturan ve koltuğunu almak isteyen 3-4 CHP’li potansiyel aday vardı.

Vali Münir Karaloğlu’nun bir süre önce İstanbul Valisi olacağını söylenmişti, şimdi kulislerde Emniyet Genel Müdürü olacağı fısıltısı dolaşıyor. O da karar aşamasında olabilir.

Devrim Kök’ün saçları bir ara yoktu… Sonra saç ektirdiği söylendi. Acaba, kafasında yeni saçlarıyla ilgili bir düşünce mi vardı?..

Mustafa Akaydın, yeniden büyükşehire aday olacağını söylüyormuş. Olmazsa vekilliği yedeğinde tutuyormuş. O da karar aşamasında olabilir.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal’ın bakışı ise biraz kıskançlık çağrıştırıyor. O yüzden baloncukta ‘Vekil mi olsaydım’ cümlesi yer alıyor.

Fotoğrafta, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’te var. Onların baloncukları kareye sığmadı. Başka bir zamanda onları da balon esprisine dahil ederiz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber