Gün Haber

Kazada yaralanan Sude, yaşam savaşını kaybetti

ISPARTA'da babası Ahmet Kılınç'ın (41) kullandığı otomobilin tomruk yüklü kamyona çarpması sonucu ağır yaralanan Sude Kılınç (12) hastanede yaşamını yitirdi. Aynı kazada ağır yaralanan anne Zübeyde Kılınç (39) ile kızı Beyza Kılınç'ın (16) tedavileri sürerken, baba ise taburcu edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Kazada yaralanan Sude, yaşam savaşını kaybetti
Haberler / ISPARTA
16 Eylül 2019 Pazartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Isparta- Gönen karayolu üzerinde meydana geldi. Ahmet Kılınç yönetimindeki 03 F 1666 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan plakası açıklanmayan tomruk yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobildeki Ahmet Kılınç ile eşi Zübeyde Kılınç, kızları Beyza Kılınç ve Sude Kılınç yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı.

SUDE KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Sude Kılınç, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralı Zübeyde Kılınç'ın ise sevk edildiği özel hastanede tedavisi sürüyor. Beyza Kılınç'ın da Isparta Şehir Hastanesi'ndeki tedavisine devam edildiği öğrenildi. Baba Ahmet Kılınç tedavisinin ardından taburcu edildi.

DİNAR'DA SON YOLCULUĞUNA UĞRULANACAK

Sude Kılınç'ın cenazesinin SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine gönderildiği belirtildi.

ISPARTA'DA BABASI AHMET KILINC'IN (SAGDAN IKINCI) KULLANDIGI OTOMOBILIN TOMRUK YUKLU KAMYONA CARPMASI SONUCU AGIR YARALANAN SUDE KILINC (SAG BASTA) HASTANEDE YASAMINI YITIRDI. AYNI KAZADA AGIR YARALANAN ANNE ZUBEYDE KILINC (SOL BASTA) ILE KIZI BEYZA KILINC'IN (SOLDAN IKNICI) TEDAVILERI SURERKEN, BABA ISE TABURCU EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA BABASI AHMET KILINC'IN (41) KULLANDIGI OTOMOBILIN TOMRUK YUKLU KAMYONA CARPMASI SONUCU AGIR YARALANAN SUDE KILINC (SOLDA) HASTANEDE YASAMINI YITIRDI. AYNI KAZADA AGIR YARALANAN ANNE ZUBEYDE KILINC (SAGDA) ILE KIZI BEYZA KILINC'IN (16) TEDAVILERI SURERKEN, BABA ISE TABURCU EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA BABASI AHMET KILINC'IN (ORTADA) KULLANDIGI OTOMOBILIN TOMRUK YUKLU KAMYONA CARPMASI SONUCU AGIR YARALANAN SUDE KILINC (SOLDA) HASTANEDE YASAMINI YITIRDI. AYNI KAZADA AGIR YARALANAN ANNE ZUBEYDE KILINC (39) ILE KIZI BEYZA KILINC'IN (SAGDA) TEDAVILERI SURERKEN, BABA ISE TABURCU EDILDI.(FOTO:ISPARTA-DHA-ARSIV)

ISPARTA'DA BABASI AHMET KILINC'IN (41) KULLANDIGI OTOMOBILIN TOMRUK YUKLU KAMYONA CARPMASI SONUCU AGIR YARALANAN SUDE KILINC (12) HASTANEDE YASAMINI YITIRDI. (FOTO:ISPARTA-DHA)

ISPARTA'DA BABASI AHMET KILINC'IN (41) KULLANDIGI OTOMOBILIN TOMRUK YUKLU KAMYONA CARPMASI SONUCU AGIR YARALANAN SUDE KILINC (12) HASTANEDE YASAMINI YITIRDI. (FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber