Gün Haber

Aynı kişiyi üst üste dolandırdılar

ISPARTA'da kendilerini 'polis' olarak tanıtıp 'Hakkında suç soruşturması var' diyerek H.A. isimli 70 yaşındaki vatandaşı dolandırdığı iddia edilen 5 kişi düzenlenen operasyon ile yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
Aynı kişiyi üst üste dolandırdılar
Haberler / ISPARTA
13 Eylül 2019 Cuma 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aynı yöntemle bir gün önce de H.A.'nın yüklü miktarda ziynet eşyasını dolandırdığı belirlenen 5 şüpheli tutuklandı.

Mehmet Tönge Mahallesi'nde oturan H.A.'yı 9 Eylül'de telefonla arayarak kendisini 'polis' diye tanıtan bir kişi, 'Hakkında suç soruşturması var' diyerek evindeki ziynet eşyalarının soruşturma bitene kadar kendilerine verilmesini istedi. H.A., bunun üzerine yüklü miktardaki ziynet eşyasını evine gelen sözde polislere verdi.

Aynı şüpheliler 10 Eylül'de yine H.A.'yı telefonla arayarak soruşturmanın devam ettiğini, hesabındaki parayı da vermesini istedi. H.A., bankadan çektiği parayı da evine gelen kişilere verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan H.A. polise şikâyette bulundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada, parayı ve ziynet eşyalarını alan kişinin O.S. (27) olduğunu belirledi. Ekipler, şüpheliyi kaçtığı Şanlıurfa'da yakaladı. O.S.'nin ifadesinden yola çıkan polis, olaya karışan diğer şüpheliler İ.Ş. (37), M.Ş. (35), S.K. (26) ve B.D'yi (28) de dün Şanlıurfa'da gözaltına aldı. Isparta'ya getirilen 5 şüpheli, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından alınan karar ile tutuklandı.

Şüphelilerin üzerinde ele geçirilen 80 bin TL ile ziynet eşyaları H.A.'ya teslim edildi.

ISPARTA'DA KENDILERINI POLIS DIYE TANITIP 'HAKKINDA SUC SORUSTURMASI VAR' DIYEREK H.A'NIN (70) 80 BIN TL'SINI DOLANDIRDIGI IDDIA EDILEN 5 KISI OPERASYONLA YAKALANDI. AYNI YONTEMLE BIR GUN ONCE DE H.A'NIN YUKLU MIKTARDA ZIYNET ESYASINI DOLANDIRDIGI BELIRLENEN 5 SUPHELI TUTUKLANDI.(FOTO:ISPARTA-DHA)

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber