Gün Haber

Kadına şiddete tiyatro ile 'hayır' dediler

AKDENİZ Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan kadına yönelik şiddeti ele alan 'Odun' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
ABONE OL
Abone Ol
Kadına şiddete tiyatro ile 'hayır' dediler
Haberler / KAMPÜS
26 Kasım 2019 Salı 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Kadın Çalışmaları Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) ve Vizyoner Hemşireler Mesleki ve Sosyal Girişimcilik Platformu işbirliğiyle 'Kadına Şiddetle Mücadele Haftası' kapsamında, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla düzenlenen programın açılış konuşmasını, KATCAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlkay Kutlar ve Vizyoner Hemşireler Mesleki ve Sosyal Girişimcilik Platformu Başkanı Öğr. Gör. Gonca Kazancı Kuşoğlu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen 'Odun' adlı tiyatro oyununa, öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ve 'kadına şiddet' konusuna dikkat çekilen oyunda, öğrencilerin performansı izleyicilerden büyük alkış aldı.

AKDENIZ UNIVERSITESI HEMSIRELIK FAKULTESI TIYATRO TOPLULUGU TARAFINDAN HAZIRLANAN KADINA YONELIK SIDDETI ELE ALAN 'ODUN' ADLI TIYATRO OYUNU SAHNELENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber