Gün Haber

AÜ'de Dünya Diş Hekimleri Günü kutlandı

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde 'Dünya Diş Hekimleri Günü' kutlandı.
ABONE OL
Abone Ol
AÜ'de Dünya Diş Hekimleri Günü kutlandı
Haberler / KAMPÜS
23 Kasım 2019 Cumartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diş Hekimliği Fakültesi'nin yeni binasındaki kutlamaya, (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Dünya Diş Hekimleri Günü'nü kutlayan Rektör Ünal, öğrencilerin vermiş olduğu uygulamalı diş fırçalama eğitim standını da ziyaret ederek öğrencilerden doğru diş fırçalama ile ilgili bilgi aldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, "22 Kasım her yıl dünyada Diş Hekimleri Günü olarak kutlanıyor. Bizler de geçen hafta hasta kabule başladığımız fakültemizin yeni binasında ağız ve diş sağlığının öneminin anlaşılması ve toplum bilincinin oluşturulması için kutlama gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz Fakültemizin önündeki stantta uygulamalı olarak Fakültemize gelen hastalarımıza dişlerini nasıl fırçalamaları gerektiği hakkında eğitim verdi. Toplumumuzun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, bireylerin ağız ve diş sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde, her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesinde, özverili çalışmalar yürüten tüm diş hekimlerimizin bu önemli gününü kutluyorum" diye konuştu.

AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) DIS HEKIMLIGI FAKULTESI'NDE 'DUNYA DIS HEKIMLERI GUNU' KUTLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber